Facebook Pixel «Ο τίτλος δεν κρίθηκε ακόμα…»
| 2011-02-22 22:53:00

«Ο τίτλος δεν κρίθηκε ακόμα…»

«Ο τίτλος δεν κρίθηκε ακόμα…»

Παρά την διαφορά των δέκα πόντων από τον Παναθηναϊκό και τη σχεδόν βέβαια κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε σήμερα να πείσει τους παίκτες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Έχουμε καλή διαφορά αλλά ο τίτλος δεν κρίθηκε», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης, η οποία ήταν και η πρώτη για τους «ερυθρόλευκους» μετά το ντέρμπι του Σαββάτου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 18:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακήςμε τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Ρ. Μπράβο και Μιραλάς, που έχουν κάποια κτυπήματα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Προς το τέλος της προπόνησης δέχθηκε ένα κτύπημα στο αριστερό πόδι ο Ντουντού και αποχώρησε, καθώς δημιουργήθηκε αιμάτωμα, το οποίο όμως δεν δημιουργεί κάποια ανησυχία.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Τοροσίδης με άδεια, ενώ ο Χολέμπας έφθασε στο Ρέντη, περίπου στη μέση της προπόνησης, λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από την Γερμανία. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε εξτρά πρόγραμμα μετά το τέλος της προπόνησης.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags