Facebook Pixel Τους εκθέτει διεθνώς ο Σισέ!
| 2011-02-22 23:34:00

Τους εκθέτει διεθνώς ο Σισέ!

Τους εκθέτει διεθνώς ο Σισέ!

Δεν υπάρχει μέρα μετά το ντέρμπι που να μην κάνουν δηλώσεις στη Γαλλία ο Τζιμπρίλ Σισέ και η παρέρα του (Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ).

Οι "τρικολόρ" του Παναθηναϊκού καταφέρονται ενάντια του Ολυμπιακού και της φιλοξενίας της οποίας έτυχαν, αλλά και ενάντια στη διαιτησία του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις τους που γίνονται στα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας, όπως η εφημερίδα "L'Equipe", αλλά και σε ιστοσελίδες όχι και τόσο γνωστές, αναπαράγονται και εκτός Γαλλίας από σάιτ άλλων χωρών με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ένας πρωτοφανής εξευτελισμός του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και πολλές ακόμα χώρες υπήρξε αναπαραγωγή των δηλώσεων της τριάδας Σισέ - Γκοβού - Μπουμσόνγκ (από κοντά και ο Καντέ) εναντίον της φιλοξενίας του Ολυμπιακού κάτι που προκαλεί μεγάλη ανακατωσούρα στον Πειραιά. Το όνομα του Ολυμπιακού αμαυρώνεται και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το κακό...

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις δηλώσεις των Γάλλων του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης των λεγόμενών τους. Στον Πειραιά ξέρουν ότι μόνο καλό δεν κάνει για την εικόνα τους στο εξωτερικό όλος αυτός ο "πόλεμος" δηλώσεων που ξεκίνησαν οι γαλλόφωνοι του τριφυλλιού, αλλά δεν έχουν τρόπο να τους βουλώσουν το στόμα.

Απλά το υπομένουν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags