Facebook Pixel «Θα είχαν άλλες ασχολίες…»
| 2011-02-23 01:13:00

«Θα είχαν άλλες ασχολίες…»

«Θα είχαν άλλες ασχολίες…»

«Σπόντες» προς του επιφανείς Παναθηναϊκούς έριξε ο Ερασιτέχνης, καθώς μόνο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε την Τρίτη στο ΔΣ που έγινε με αφορμή τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Στην αποψινή συγκέντρωση–κάλεσμα που απευθύναμε με ανοιχτή μας επιστολή προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς φίλους, ανταποκρίθηκε -όπως πάντα- ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Οι άλλοι -και είναι πολλοί- έλαμψαν δια της απουσίας τους. Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς! Θεωρούμε ότι θα είχαν πολύ περισσότερες ασχολίες.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο  έχει ένα σπουδαίο θεσμικό ρόλο να παίξει και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ευθύνη στον ρόλο αυτό. Τα τελευταία γεγονότα δεν θα ξεχαστούν εύκολα, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο μερικοί ελπίζουν.  Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστούν στη λήθη συμπεριφορές και ήθη, τα οποία γύρισαν τον Αθλητισμό μας χρόνια πίσω!

Καλούμε τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ, όλους τους οπαδούς μας κάθε ηλικίας, να δώσουν το ειρηνικό αλλά και βροντερό «παρών» τους από τις κερκίδες του Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο ματς με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες, με τη δύναμη που μας δίδει η περήφανη Ιστορία των 103 χρόνων μας. Να διατρανώσουμε τη θέλησή μας, να προστατευθεί το όνομα και η αξιοπρέπεια ολόκληρης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Α. Ρισβάς».

Γιαννακόπουλος: «Ενωμένος να πολεμήσει την λαίλαπα»

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Στο κάλεσμα του Παναθηναϊκού Α.Ο έδωσα το παρόν γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω  ότι ο Ερασιτέχνης είναι η «μάνα του λόχου» και πρέπει να λαμβάνει θέση σε θέματα όπως αυτά που συνέβησαν. Με την πράξη αυτή, ο  Παναθηναϊκός Α.Ο έδειξε ενωμένος σαν μια γροθιά και αυτό είναι σαφές.

Καθίσταται επίσης σαφές ότι ενωμένος μόνο θα πολεμήσει αυτήν την λαίλαπα με θεμιτά και νόμιμα μέσα. Ακούστηκαν πάρα πολλά, είπα τις απόψεις μου και θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός Α. Ο που εκφράζει όλους τους φίλους του Συλλόγου θα κάνει ότι είναι δυνατό για να διατρανώσει ότι ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα συμβάλλει στην ομαλοποίηση της κατάστασης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags