Facebook Pixel Κι όμως, κάποιος τον θέλει!
| 2011-02-23 01:36:00

Κι όμως, κάποιος τον θέλει!

Κι όμως, κάποιος τον θέλει!

Η διαφωνία του Μπλάνκο με την ΑΕΚ στο οικονομικό μοιάζει... αγεφύρωτη και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην συνεχίσει στην Ένωση. Έτσι λέει ο ίδιος ο Μπλάνκο τουλάχιστον, αλλά ο σκύλος κάτι έμαθε...

Πρώτα απ΄ όλα, ο sportdog μυρίστηκε ότι, πέρα από τη χαμηλή πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τα πράγματα γενικά δεν είναι... ανθηρά για τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός ναι μεν είναι αξιόλογος φορ και στην Ελλάδα η... μπογιά του περνάει, στο εξωτερικό όμως δεν φαίνεται να έχει πέραση.

Ψάχνει ομάδα σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία εδώ και μήνες και δεν έχει βρει τίποτα απολύτως. Μια πρόταση από Τουρκία, αλλά και πάλι όχι από πρωτοκλασάτη ομάδα της γειτονικής μας χώρας.

Παίζει χοντρό πόκερ ο Ίσμαελ Μπλάνκο και στο τέλος μπορεί να βρεθεί και... κερατάς και δαρμένος. Να μην υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η ΑΕΚ και να μην βρίσκει και κάτι καλύτερο.

Εκτός κι αν το θέμα με τον Παναθηναϊκό είναι τόσο προχωρημένο, που μπορούμε να το αποκαλέσουμε και οριστικό ντιλ!

Γιατί κάτι τέτοιο διέρρευσε στην πιάτσα και ο σκύλος είπε να το μοιραστεί μαζί σας, για να μην κρατάει για πάρτη του τις καλές πληροφορίες, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags