24/02/11 - 20:19

«Θέμα χρόνου να αποχωρήσω»!

Απάντηση στην ανακοίνωση των «ΑTHENS CLUB» έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τόνισε ότι «είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω», σημειώνοντας ότι «σας σιχάθηκα»!

«Θέμα χρόνου να αποχωρήσω»!
40.000views 0shares

Αναλυτικά:

«Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η λέσχη ΑTHENS CLUB, γνωστή για την ανυπαρξία της, επειδή τους γνωρίζουμε, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει διοίκηση που παίρνει και υλοποιεί αυτή και μόνο αυτή όλες τις αποφάσεις, κάτι που εξασφαλίζει τη διοικητική ηρεμία στη λειτουργία της ομάδας.

Ευτυχώς για τους υγιείς φιλάθλους εδώ και τρία χρόνια, η σημερινή διοίκηση έχει βγάλει από το ημερολόγιο της δρομολόγια όπως Μυρίκη και Γραβιά. Σε σας τους 18 άπληστους που εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας επειδή σας έκανε το τραπέζι δύο φορές, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γυρίσει σελίδα.

Σας δίνω όμως το λόγο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω. Ήδη ψάχνω τη διάδοχη κατάσταση γιατί σιχάθηκα κάτι γλοιώδεις τύπους σαν και εσάς. Τότε να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθετε εκεί που σας αξίζει. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους αγνούς και υγιείς φιλάθλους για την απόφασή μου αυτή καθώς και για τις εξελίξεις που έρχονται.»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ