Facebook Pixel «Δεν ασχολούμαι με την παραπληροφόρηση»
| 2011-02-24 21:22:00

«Δεν ασχολούμαι με την παραπληροφόρηση»

«Δεν ασχολούμαι με την παραπληροφόρηση»

«Παραπληροφόρηση» χαρακτήρισε ο Νίκος Κωστένογλου την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων της Λάρισας να αναλάβει την ομάδα ο Σάκης Τσιώλης.

«Θεωρώ ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ το «η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου» και τη θεωρώ λίγο βαριά. Εγώ από την πρώτη ημέρα που βρίσκομαι εδώ εισπράττω τον σεβασμό και την αποδοχή των φιλάθλων της ΑΕΛ και τους ευχαριστώ γι αυτό. Εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την παραπληροφόρηση, έχω πολύτιμο χρόνο να ασχοληθώ με την ομάδα. Αν είχε δημιουργηθεί θέμα επίσημα από την ομάδα θα ήμουν ο πρώτος που θα το γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί. Είναι διαφορετικό το να υπάρχει θέμα, από το να υποκινούμε θέμα, γιατί νομίζω ότι ορισμένοι προσπαθούν να υποκινήσουν θέμα και να συμπαρασύρουν μία μερίδα του κόσμου.

Αυτή η καρέκλα που βρίσκομαι δεν είναι δική μου, ανήκει στον κόσμο της ΑΕΛ και την ιστορία της και τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρός της. Έχω μάθει να ζω με την πίεση πολλά χρόνια και δεν αποσπώμαι. Στόχος μου είναι να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη η ομάδα μου για το επόμενο παιχνίδι. Εγώ νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι στη Λάρισα και είναι σημαντικό η αποδοχή και ο σεβασμός. Δεν έχω ακούσει κάποια αποδοκιμασία όσο βρίσκομαι εδώ. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί, ότι έχει αλλάξει. Αν υπήρξαν κάποιες φήμες, σας το είπα, με την παραπληροφόρηση δεν ασχολούμαι», ανέφερε ο τεχνικός των «βυσσινί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags