Facebook Pixel Πρόστιμα σε Μητρόπουλο και στον μασέρ
| 2011-02-24 21:26:00

Πρόστιμα σε Μητρόπουλο και στον μασέρ

Πρόστιμα σε Μητρόπουλο και στον μασέρ

Ο Τάσος Μητρόπουλος τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 15.000 ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον μασέρ του Ολυμπιακού, Π.Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».

ΣΤ) Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera Ortega L κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι : «Στο 48΄ λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή ΚΑΦΕ Π. και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.» Επιβάλλει στον Riera Ortega L. την πειθαρχική ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών και την χρηματική ποινή των εκατόν εξήντα ευρώ. ( άρθρο10 παρ. 1 γ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags