Facebook Pixel «Πώς να μας τιμωρήσουν παραπάνω;»
| 2011-02-24 22:05:00

«Πώς να μας τιμωρήσουν παραπάνω;»

«Πώς να μας τιμωρήσουν παραπάνω;»

Σίγουροι για την ποινή της μίας αγωνιστικής ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση της απόφασης έκαναν λόγο για δικαίωση. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως δεν υπήρχαν στοιχεία για μεγαλύτερη τιμωρία, ενώ… μπλέκουν και τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες λένε χαρακτηριστικά πως: «Εμείς ουδέποτε είπαμε ότι φταίνε οι παίκτες του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν. Εμείς λέμε ότι δεν μας διευκόλυναν να αποχωρήσουν λίγο πιο γρήγορα, από τη στιγμή που είδαν ότι μπήκαν κάποιοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως ουδέποτε χτυπήθηκαν και αυτό το δείξαμε και στο βίντεο στον αθλητικό δικαστή».

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα σχολίασαν επιπλέον: «Πώς δηλαδή θέλουν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μεγαλύτερη ποινή όταν υπάρχουν κακώς και το τονίζουμε, άλλα δεδικασμένα. Είδαμε τι έγινε στην περίπτωση του ΠΑΟΚ στο Βόλο, ή της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είδαμε και τις περιπτώσεις του Παναθηναϊκού με τους αντιεξουσιαστές.

Δεν γινόταν λοιπόν να μας επιβληθεί μεγαλύτερη τιμωρία, θα ήταν άδικη μια τέτοια τιμωρία, από τη στιγμή που ούτε συγκρούσεις είχαμε στο Καραϊσκάκη, ούτε τραυματίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags