Facebook Pixel Του... κλείνει το σπίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-25 18:04:00

Του... κλείνει το σπίτι!

Του... κλείνει το σπίτι!

Aκριβά θα “πληρώσει” ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια με την Ραπίντ, καθώς ο εισαγγελέας της ΟΥΕΦΑ εισηγήθηκε τον ετήσιο αποκλεισμό του με αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο!

Βαρύτατη αναμένεται να είναι η ποινή της ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τούμπα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση εισηγήθηκε τον ετήσιο αποκλεισμό του “Δικεφάλου” με αναστολή και το... κλείσιμο της έδρας του για τρία ματς!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” ενημερώθηκαν πριν από λίγο πως ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση πρότεινε τον ετήσιο αποκλεισμό των Θεσσαλονικιών από την Ευρώπη με τριετή αναστολή, να γίνουν οι επόμενοι τρεις εντός έδρας αγώνες του κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 150.000 ευρώ. Ανάλογη είναι η εισήγηση του και για την Ραπίντ, η οποία όμως καλείται να πληρώσει 75.000 ευρώ.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς ο ΠΑΟΚ θα απολογηθεί την Δευτέρα, με την κατάσταση όμως να είναι εξαιρετικά δύσκολη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags