Facebook Pixel Κακουτά και στο… βάθος ο Κουαρέσμα!
| 2012-08-26 08:29:00

Κακουτά και στο… βάθος ο Κουαρέσμα!

Κακουτά και στο… βάθος ο Κουαρέσμα!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Κουαρέσμα, όμως μόνο αν χαλάσει του «κλεισμένου» Κακουτά θα ασχοληθούν οι ερυθρόλευκοι που ξεκαθαρίζουν ότι εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα.

Για ακόμη μια ημέρα τα δημοσιεύματα στον Τουρκικό Τύπο αναφέρονται στην πιθανότητα συμφωνίας μεταξύ Κουαρέσμα και Ολυμπιακού. Η υπερχρεωμένη Μπεσίκτας θέλει να ξεφορτωθεί το ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου (3,5 εκ. ευρώ ετησίως) όμως ο παίκτης παρά το γεγονός ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του στην Τουρκική ομάδα δεν σκέφτεται να αφήσει εύκολα ένα τέτοιο συμβόλαιο.

Πάντως, το φημολογούμενο φλερτ των ερυθρόλευκων με τους Τούρκους για την περίπτωση του Κουαρέσμα γίνεται σαφές και από τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας ότι θα εξελιχθεί μόνο στην περίπτωση που στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή με τον Κακουτά.

Ωστόσο, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μια τέτοια κίνηση δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, για διάφορους λόγους, ενώ το deal με τον νεαρό άσο της Τσέλσι είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο. Για την ακρίβεια, ο 21χρονος Γάλλος που έμεινε πάλι εκτός αποστολής από τους Μπλε στο ματς με την Νιουκάστλ έχει σχεδόν «κλείσει» στους Πειραιώτες, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες (Δευτέρα – Τρίτη) να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και ο παίκτης να βρεθεί στην Αθήνα για τα τυπικά.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή δεν πρόκειται να εξεταστεί κάποια μεταγραφική υπόθεση, ούτε εκείνη του Γκαέλ Κακουτά, καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στην αναμέτρηση με την νεοφώτιστη μεν επικίνδυνη δε ομάδα της Βέροιας στην πόλη της Ημαθίας.

Αν όλα πάνε καλά στο σημερινό ματς, τότε θεωρείται βέβαιο ότι από το πρωί της Δευτέρας θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags