Facebook Pixel «Έχουμε +10 στα γήπεδα και στις ψηφοφορίες»!
| 2011-02-25 20:23:00

«Έχουμε +10 στα γήπεδα και στις ψηφοφορίες»!

«Έχουμε +10 στα γήπεδα και στις ψηφοφορίες»!

Ως αναγνώριση του έργου του Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζεται από τον Ολυμπιακό η "ήττα" του Παναθηναϊκού στην πρόταση μομφής! "Δεν κερδίσαμε 8-3, αλλά 13-3"!
 

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, στο οποίο απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, αν και από την ψηφοφορία προέκυψε πως 3 τάχθηκαν με το μέρος του «τριφυλλιού», πέντε έριξαν λευκό και οκτώ ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντίθετη άποψη.

Θεωρούν πως το αποτέλεσμα της διαδικασίας δεν είναι 8-3, αλλά 13-3. Η θέση τους αυτή στηρίζεται στο γεγονός, πως οι πέντε ΠΑΕ που δεν ψήφισαν την πρόταση του ΠΑΟ, δηλαδή οι Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Καβάλα, έδειξαν πως δεν ήταν και σύμφωνοι.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και εμφανίζονται δικαιωμένοι από την εξέλιξη του σημερινού ΔΣ. Μάλιστα, κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν χαρακτηριστικά πως: «Ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γεγονός ότι έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκα και όλες τις ομάδες που ανήκουν σε αυτόν, χάρις στις εύστοχες και αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ αλλά και το καλωδιακό κανάλι, αν και τα δικαιώματα του Ολυμπιακού είναι στην ΝΕΤ και άρα δεν είχε πρόσθετο όφελος από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Μάλιστα, προσέθεταν ότι: «Η ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκαλεί ικανοποίηση αλλά δημιουργεί παράλληλα και την αίσθηση της αναγνώρισης για το έργο και τις προσπάθειες του. Όσον για την ψηφοφορία, το αποτέλεσμα δεν είναι 8-3, αλλά 15-3. Διαφορά +10 ξανά, όπως και στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags