Facebook Pixel «Η πρόταση του ΠΑΟ μόνο διάσπαση θα έφερνε»
| 2011-02-25 20:37:00

«Η πρόταση του ΠΑΟ μόνο διάσπαση θα έφερνε»

«Η πρόταση του ΠΑΟ μόνο διάσπαση θα έφερνε»

Ο Γιώργος Σπανός σε συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους που ο Ατρόμητος ψήφισε υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ και τόνισε πως το καλοκαίρι θα υπάρχουν εξελίξεις…

«Οι τόνοι χαμήλωσαν κατά κάποιο τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Σπανός σε συνέντευξή του στον Sentra 103.3 και συνέχισε για την αλλαγή τοποθεσίας του σημερινού ΔΣ εξαιτίας του συλλαλητηρίου των οπαδών του Παναθηναϊκού: «Αισθανθήκαμε δυσάρεστα που για λόγους ασφαλείας αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε χώρογια την συνεδρίαση. Θέλω να πιστεύω πως ήταν η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

Όσον αφορά το γεγονός πως κάποιες ομάδες ψήφισαν λευκό στην πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Το λευκό είναι μία θέση που ουσιαστικά δεν παίρνεις ευθύνη. Δημοκρατία έχουμε όμως. Υπάρχουν διάφορες απόψεις. Κάποιοι είπαν πως δεν έπρεπε να πάρουν θέση σε μία προσωπική κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Ζαγοράκης τόνισε πως εμείς σαν ΠΑΟΚ δεν θέλουμε να πάρουμε θέση, επειδή θεωρούμε πως είναι μία κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού».

Για το τι θα γίνει στην συνέχεια: «Ακούστηκαν διάφορες θέσεις και προτάσεις, τις οποίες θα συζητήσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αν υπάρχει τότε δυνατότητα και βούληση να αλλάξει το καταστατικό και να πάμε σε έναν πρόεδρο που δεν προέρχεται από ομάδα».

Για το τώρα: «
Να πέσουν οι τόνοι, να τελειώσει το πρωτάθλημα με το καλό και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα αλλάξουμε».

Γιατί δεν ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του «τριφυλλιού» τόνισε: «Δεν θέλαμε να πάμε σε μία λογική διάσπασης. Θα έφερνε ολική διάσπαση αν πέρναγε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Η θέση δική μας ήταν υπέρ της ενότητας και του ποδοσφαίρου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού μόνο διάσπαση θα έφερνε».

Για τους λόγους που ψήφισε υπέρ του προέδρου του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είδα έναν Μαρινάκη που αναγνώρισε το λάθος τουκαι ζήτησε συγνώμη. Είπε πως ήταν ένα οπαδικό ξέσπασμα. Η πρόταση μομφής είναι πολύ σκληρή και δεν θωρακίζει την ενότητα. Είναι μία διασπαστική πρόταση».

Όσο για τα «πυρά» που δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε με νόημα: «Μας παίρνει όλους η μπάλα, χωρίς να φταίμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags