Facebook Pixel Οι απλήρωτοι, οι δόσεις και οι διαφωνίες στον ΠΑΟΚ
| 2011-02-25 20:51:00

Οι απλήρωτοι, οι δόσεις και οι διαφωνίες στον ΠΑΟΚ

Οι απλήρωτοι, οι δόσεις και οι διαφωνίες στον ΠΑΟΚ

Η αποχή της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ ίσως να ξάφνιασε μερικούς αλλά το πρόβλημα των πληρωμών στην ομάδα δεν είναι τωρινό…

Οι πιο πολλοί παίκτες του Δικεφάλου όσον αφορά δόσεις συμβολαίων, έχουν πληρωθεί και το Νοέμβριο, υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι περιμένουν χρήματα από τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι –ωςσυνήθως- κάνουν μεγαλύτερη υπομονή, αποδεχόμενοι ότι πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι ξένοι της ομάδας. Αυτό έγινε και σήμερα.

Δηλαδή, τα διαθέσιμα χρήματα μοιράστηκαν κυρίως στους ξένους, ενώ στους Έλληνες ειπώθηκε ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Τρίτη. Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση σήμερα μοιράστηκαν 410 χιλιάδες ευρώ και όχι 600 όπως αναμένονταν. Τα άλλα 190 θα δοθούν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα πριμ Ιουνίου που αναφέρουν οι παίκτες, αυτά αφορούν όσα προβλέπονταν βάσει συμβολαίου για τον καθένα, με αφορμή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Αυτό το πριμ δεν τον έχουν πάρει οι παίκτες, ενώ αντιθέτως εισέπραξαν 300 χιλιάδες ευρώ ως έξτρα πριμ από όσα τους είχε τάξει προφορικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Πήραν δηλαδή τα «άγραφα» και όχι τα προβλεπόμενα, που έτσι και αλλιώς δεν χάνονται.

Τα προβλεπόμενα πριμ βέβαια έχουν καθυστερήσει, ενώ φέτος δεν έχει πληρωθεί και κάποιο άλλο πριμ! Αυτό είναι ένα σοβαρό αίτημα των παικτών!

Στα αποδυτήρια συζητήθηκαν όλα αυτά και τέθηκε θέμα αποχής από την προπόνηση, μόλις τελείωσε η προβολή του βίντεο. Εκείνη στιγμή οι ξένοι ποδοσφαιριστές είπαν ότι δεν πρέπει να κάνουν προπόνηση, λόγω των οφειλών, που υπάρχουν. Επειδή προέκυψαν διαφορετικές απόψεις το θέμα αποχής μπήκε σε ψηφοφορία.

Εκεί, μειοψήφησαν οι Έλληνες παίκτες της ομάδας. Αυτοί δηλαδή που αποδεδειγμένα είναι πιο πίσω στις πληρωμές ήθελαν να βγει ανακοίνωση, για να γίνει γνωστό το θέμα (το οποίο ούτως ή άλλως, είχε ανακοινώσει ο Μανδρίνος στην γενική συνέλευση του Ιανουαρίου), αλλά να κάνουν κανονικά προπόνηση.

Οι ξένοι είχαν διαφορετική άποψη και ως πλειοψηφία, επέβαλαν την αποχή. Ακούστηκε μάλιστα η άποψη ότι οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν προπόνηση, ωστόσο προτιμήθηκε να μην υπάρξουν φαινόμενα διάσπασης μέσα στην ομάδα.

Σε κάποια στιγμή ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρέθηκε μαζί τους και τους είπε ότι το πρόγραμμα πληρωμών το έχουν και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει είτε κάνουν προπόνηση είτε όχι…

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags