Facebook Pixel Μαρινάκης: "Τελειώστε με Μιραλάς"
| 2011-02-26 00:14:00

Μαρινάκης: "Τελειώστε με Μιραλάς"

Μαρινάκης: "Τελειώστε με Μιραλάς"

Εκτός από τα μεθεόρτια του ντέρμπι και τις "ομορφιές" που παρακολουθεί η φίλαθλη Ελλάδα να διαδραματίζονται μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μια ακόμα έγνοια.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θέλει να τελειώνει όσο το δυνατό συντομότερα το θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς και γι' αυτό έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να καλέσουν άρον άρον τον εκπρόσωπο του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό, να έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη, κάπου 500.000 ευρώ ετησίως είναι για την ώρα το "κενό", όμως η εντολή του προέδρου "τελειώστε με Μιραλάς" δεν αφήνει περιθώρια για αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του Βέλγου.
Ο παίκτης ζητά 1.500.000 ευρώ ετησίως καθαρά, λεφτά τα οποία φτάνουν με τα μπόνους στο 1.8 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να ξεφύγουν και του προσφέρουν 1.1 εκ. ευρώ καθαρά με σκοπό να ανέβουν στα 1.2 εκ. και με τα μπόνους το ποσό να φτάσει τα 1.3 εκ.

Από τον Πειραιά αισιοδοξούν ότι ο Βέλγος, ίσως και εντός της επόμενης εβδομάδας, να υπογράψει για τρία ή τέσσερα χρόνια με τους δικούς τους όρους. Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags