Facebook Pixel Για Τσάμπιονς Λιγκ και χωρίς Τσιώλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-26 20:05:00

Για Τσάμπιονς Λιγκ και χωρίς Τσιώλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για Τσάμπιονς Λιγκ και χωρίς Τσιώλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και… σκόρπισε την Κέρκυρα εκτός έδρας με 3-1.

Με το τρίποντο αυτό οι Βολιώτες έφτασαν τους 35 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω, ενώ η Κέρκυρα έμεινε στους 30 και απομακρύνθηκε από την πέμπτη θέση.
Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Βόλος ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σολάκης… έπιασε στον ύπνο τους αντίπαλους αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 8’ λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο τέρμα, όταν η προβολή του Ντολεζάι σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι όμως στα επόμενα λεπτά ήταν εμφανώς καλύτεροι και δίκαια πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Στο 23’ ύστερα από ωραία συνεργασία των Μόνχε και Μπρέσκα, ο Σολάκης βγήκε μόνος του με τη μπάλα μπροστά στο τέρμα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Ο Βόλος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπρέσκα με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού στα επόμενα λεπτά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 50’ κατάφερε να μειώσει. Ο Γκουστάβο έκανε τη σέντρα και ο Καλαντζής με κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Το τέρμα αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά πίεσαν για την ανατροπή, όμως ήταν… άτυχοι. Στο 60’ ο Στολτίδης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, όμως ο Σολάκης έδιωξε την τελευταία στιγμή και κράτησε την διαφορά των δύο τερμάτων. Οι Φαίκες προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά για το δεύτερο γκολ, όμως μετά το 70’ ο Βόλος ήλεγξε και πάλι τον ρυθμό του αγώνα και κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ.

Το live του sportdog:

90+5' Τέλος της αναμέτρησης

95' Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα.
Από σουτ του Χαμπλ η μπόλα κοντράρει και φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι

93' Καλό σουτ του Καπετάνου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

88' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, η μπάλα φεύγει άουτ

70’ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόνχε βγαίνει απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, αλλά με διπλή προσπάθεια δεν μπορεί να τον νικήσει.

60' Κοντά στο γκολ η Κέρκυρα. Ο Στολτίδης κάνει το σουτ, ο Σολάκης διώχνει με προβολή

55’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα περνάει εκτός αγώνα και στη θέση του μπαίνει ο Ρόκας.

50’ Γκολ για την Κέρκυρα. Οι Φαίακες μείωσαν και ελπίζουν. Ο Γκουστάβο έκανε την σέντρα, ο Καλαντζής πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-3

 

46' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γιάντσης στη θέση του Ρίκκα

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

38’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο. Από φάουλ του Ούμπιντες και κεφαλιά του Μόνχε, ο Σανκαρέ βγήκε απέναντι από το τέρμα, τον έκοψε όμως την τελευταία στιγμή ο Κοντοδήμος.

30’ Καλό σουτ του Μπρέσκα, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κωνσταντόπουλος. Τα έχει… χαμένα η Κέκρυρα μετά τα τρία γρήγορα γκολ. 

27’ Υπέροχο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα με μακρινό σουτ στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Το σκορ είναι 0-3 με έναν εντυπωσιακό Ολυμπιακό.

 

23’Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόνχε κάνει ωραία την πάσα στον Μπρέσκα, αυτός δίνει στον Σολάκη και ο τελευταίος την σπρώχνει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, όμως ο διαιτητής είχε δίκιο: 0-2.


20' Καλύτερος μέχρι στιγμής ο Βόλος, ψάχνει τρόπο να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ η Κερκυρα, η οποία έχει αιφνιδιαστεί

8’ Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Καπετάνος έκανε το σουτ, ο Ντολεζάι έβαλε την προβολή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

4’ Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, ο Σολάκης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1

 

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:


Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο, Ρίκκα, Γραμμόζης, Μαζνόφ

Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Τσίγκας, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρής

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα, Μόνχε, Σολάκης

Στον πάγκο: Ρόκα, Μαρτίν, Ακόστα, Ρόκας, Νέμεθ, Γκότοβος, Μπερτόλντι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags