Facebook Pixel «Να είστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό»
| 2011-02-26 19:19:00

«Να είστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό»

«Να είστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο match programme της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει, ώστε να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο ποτέ. Παράλληλα, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το εάν θα υπάρξει ψυχολογική φθορά στην ομάδα:

“Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο μόνος τρόπος για να αποδείξεις ότι είσαι δυνατός, είναι να συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε μόνο για νίκες. Είμαστε δυνατοί, είμαστε καλά σαν ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι μέχρι τέλους”.

Για τους στόχους:

“Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολη. Οφείλουμε όμως να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία περνάει μέσα από την επικράτησή μας στα πλέι οφ. Οφείλουμε να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας με τον προπονητή και να δουλέψουμε σκληρά. Η δουλειά που κάνουμε μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για τη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τρομερή αυτοπεποίθηση”.

Τι μπορεί να σώσει ο Παναθηναϊκός:

“Την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και τη διατήρηση της πολύ καλής εικόνας που έχουμε σε όλο το δεύτερο γύρο, πράγμα που έχει σημασία για τον υγιή κόσμο. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να είναι ο Παναθηναϊκός ακόμη πιο δυνατός και να έχει γερές βάσεις και για το αύριο. Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε όπως τώρα, ώστε να γίνουμε ένα σύνολο, που θα χαίρεται να το βλέπει ο κόσμος”.

Τι πρέπει να γίνει για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο:

“Να συζητήσουν Πολιτεία και παράγοντες με ανοικτά χαρτιά και ειλικρίνεια με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου, προκειμένου να μην επαναληφθούν ποτέ φαινόμενα αντίστοιχα με τα πρόσφατα”.

Που αποδίδει την εικόνα του δευτέρου γύρου:

“Πιστεύω ότι είναι συνδυασμός δύο αλληλένδετων παραγόντων. Αφ' ενός οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή και τη δουλειά του και αφ' ετέρου στο ότι το ρόστερ μας διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα αυτών των δύο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίζουμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχουν επιφέρει αυτή τη βελτίωση”.

Μήνυμα για τον κόσμο:

“Στηρίξτε μας και να είστε υπερήφανοι για τον Παναθηναϊκό”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags