Facebook Pixel Ο γκαφατζής της Πρέμιερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-09 14:30:00

Ο γκαφατζής της Πρέμιερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γκαφατζής της Πρέμιερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη χρονιά ο Πέπε Ρέινα της Λίβερπουλ. Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη και πραγματικά ο Ισπανός είναι …απολαυστικός ή εκνευριστικός για τους φίλους των "κόκκινων".

Ο πορτιέρο της Λίβερπουλ φαίνεται πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της καριέρας του, καθώς αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ήδη έχει δεχθεί τρία αστεία γκολ. Δύο στο πρωτάθλημα της Αγγλίας και ένα στην Ευρώπη.

Η αρχή έγινε από το 2-2 της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ των "πολιτών", ενώ …συνέχισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου στο 1-1 με την Χαρτς, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Το …αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν στο ματς της Κυριακής με την Άρσεναλ, όπου στο δεύτερο γκολ των "κανονιέρηδων" η μπάλα περνάει από κάτω του στην κλειστή γωνία, χωρίς κανείς να καταλάβει πώς ακριβώς τα κατάφερε.

Ο σκύλος σας θυμίζει με βίντεο και τα τρία φετινά γκολ, ενώ παρακάτω θα βρείτε και κάποιες από τις παλιότερες γκάφες του Ρέινα. Βέβαια, για να τον δικαιολογήσουμε και λίγο, αξίζει να πούμε πως και η άμυνα της Λίβερπουλ φέτος είναι για …κλάματα.

Απολαύστε τον...

Το γκολ με Χαρτς



Το γκολ με Άρσεναλ



Το γκολ με Μάντσεστερ Σίτι (1-1)



Παλιά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags