Facebook Pixel «Μας θαύμασαν από την Πολωνία μέχρι το Μάντεστερ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-26 21:22:00

«Μας θαύμασαν από την Πολωνία μέχρι το Μάντεστερ»

«Μας θαύμασαν από την Πολωνία μέχρι το Μάντεστερ»

Με ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και τη συμπαράστασή του στη διάρκεια της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΑΡΗ στην Ευρώπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη συμπαράσταση τόσο στο «απόρθητο» Κλεάνθης Βικελίδης, όσο βεβαίως και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ που κατέγραψαν αμέτρητα χιλιόμετρα και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα σε αυτό το μοναδικό ευρωπαϊκό ταξίδι  ξεκινώντας από το Μπιάλιστοκ της Πολωνίας στα μέσα του καλοκαιριού, συνεχίζοντας στην Βιέννη, στο Τροντχάιμ, στο Λεβερκούζεν, στην Μαδρίτη και καταλήγοντας στο Μάντσεστερ στα τέλη του Φλεβάρη.  Και στα έξι ταξίδια οι φίλαθλοι του ΑΡΗ έγιναν αντικείμενο θετικών σχολίων από τους αντιπάλους και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έγινε δέκτης των συγχαρητηρίων της UEFA.

Φυσικά το αποκορύφωμα ήταν η μοναδική κι ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 6000 και πλέον φίλαθλοι του ΑΡΗ στο Μάντσεστερ που είχε ως αποτέλεσμα την υπόκλιση του συνόλου των ΜΜΕ της Αγγλίας. Και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρεί αυτό το γεγονός όταν συμβαίνει στην χώρα όπου στην ουσία «γεννήθηκε»  το ποδόσφαιρο.

Πλέον ο ΑΡΗΣ στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και άπαντες στον σύλλογο θεωρούν ότι με ανάλογη συμπαράσταση από τον κόσμο και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από την ομάδα, τη νέα χρονιά, οι φετινές μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές θα επαναληφθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags