Facebook Pixel Πού είναι ο Φετφατζίδης;
| 2011-02-26 21:58:00

Πού είναι ο Φετφατζίδης;

Πού είναι ο Φετφατζίδης;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +10 από τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιμένει να μην υπολογίζει τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός έμεινε ξανά εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον τραυματία Μέλμπεργκ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση το Σάββατο το απόγευμα.

Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, αποχώρησε ο Μέλμπεργκ ο οποίος έχει μια διάταση στον λαγονοψοίτη μυ, δεξιά. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Δευτέρα σε εξετάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags