Facebook Pixel «Αρρωστημένο κράτος, μην περιμένετε πολλά»
| 2011-02-26 23:24:00

«Αρρωστημένο κράτος, μην περιμένετε πολλά»

«Αρρωστημένο κράτος, μην περιμένετε πολλά»

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό.
 

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: «Ψάχναμε να μην φύγουμε ηττημένοι γιατί έχουμε φέρει την ομάδα σε θέση που δεν της αξίζει σύμφωνα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Είτε από δικά μας λάθη είτε από λάθη της διαιτησίας βρεθήκανε στην 12η θέση, να προσπαθούμε να γλιτώσουμε από τους μπελάδες. Πήραμε έναν πόντο πολύ σημαντικό ενώ και για την ψυχολογία μας ήταν καλό γιατί έχουμε ένα ματς πρόκληση με τον Βόλο. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και είναι σημαντικό ακόμη και το 0-0. Δεν έχουμε χάσει εκτός από τον Παναθηναϊκό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μας έκανε καλό η διακοπή μετά το τέταρτο. Ακούσανε οι παίκτες κάποια πράγματα στον πάγκο, είχαμε καλή κυκλοφορία και νομίζω δίκαια δεν χάσανε και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.


Για τον Παναθηναϊκό: «Περίμενα ότι δεν θα είναι καλά συγκεντρωμένος. ο Παναθηναϊκός. Είναι λογικό όταν μια ομάδα ασχολείται με αυτά τα γεγονότα δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος και νομίζω αυτό εκμεταλλευτήκαμε».

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξουμε ποτέ αυτά. Κρίμα που τα λέω. Για μένα μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα αυτά να έγιναν στο Φάληρο αλλά έχουν γίνει και άλλες φορές. Όσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο δεν εκτελούμε σωστά τον ρόλο μας. Όταν ένα αρρωστημένο κράτος λειτουργεί έτσι, μην περιμένετε πολλά.

Δεν γίνεται να βλέπουμε ομάδες με οικονομικά προβλήματα να κάνουν μεταγραφές. Δεν γίνεται σωστός ο ανταγωνισμός. Ας δούμε τι γίνεται έξω και μετά να τα εφαρμόσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags