Facebook Pixel Έπρεπε και οι παίκτες του ΠΑΟ να στηρίξουν τους οπαδούς
| 2011-02-27 00:35:00

Έπρεπε και οι παίκτες του ΠΑΟ να στηρίξουν τους οπαδούς

Έπρεπε και οι παίκτες του ΠΑΟ να στηρίξουν τους οπαδούς

 Να βάζουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Εντάξει οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού, οι δικαιολογημένες κραυγές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα συλλαλητήρια, όμως αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και δεν φταίει κανένας γι’ αυτό στους πράσινους.

Κατανοητό ότι οι παίκτες δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση μετά την κλοπή του διπλού στο Καραϊσκάκη, όμως τόσος κόσμος στο ΟΑΚΑ δεν μαζεύεται σχεδόν ποτέ για ένα ματς με τον… Ατρόμητο. Το παιχνίδι, λοιπόν, απέκτησε μια άλλη σημασία απόψε. Και, μάλιστα, αρκετά πριν γίνει.

Κι όπως οι οπαδοί στήριξαν τους ποδοσφαιριστές, έτσι και οι παίκτες έπρεπε να στηρίξουν τους οπαδούς των πρασίνων με μια καλή εμφάνιση και με νίκη. Δεν γίνεται, δηλαδή, ο κόσμος του Παναθηναϊκού να τα κάνει όλα αυτά σήμερα από το μεσημέρι κι αντί για ευχαριστώ, εν τέλει να μένει παγωμένος στην εξέδρα του ΟΑΚΑ με την κάκιστη απόδοση και το 1-1.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν σοβαρότερα το συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι ώστε να τονωθεί λίγο και η ψυχολογία του κόσμου. Αυτό θα ήταν το σωστό. Κι όχι να φτάνει ο Ατρόμητος να δικαιούται τη νίκη βάσει της εμφάνισής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags