Facebook Pixel «Εμφάνιση εποχής… Νιόπλια»
| 2011-02-27 01:01:00

«Εμφάνιση εποχής… Νιόπλια»

«Εμφάνιση εποχής… Νιόπλια»

Ο Σάββας Λιβάνιος μέσα από το blog του σχολιάζει την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Αναφέρει πως οι «πράσινοι» έμειναν» στο ΟΑΚΑ και σημειώνει πως επέστρεψαν στην εποχή του Νίκου Νιόπλια. Παράλληλα, αναφέρεται στις αντιδράσεις του κόσμου, στον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και στην επόμενη ημέρα.

Τα όσα έγιναν στο στάδιο Καραϊσκάκη είναι λογικό να επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν στις εμφανίσεις της εποχής του Νίκου Νιόπλια!  Μάλλον, είχαν μείνει στα γεγονότα του Φαλήρου και όσα ακολούθησαν τις επόμενες μέρες.
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο μύριζε μπαρούτι, μετά την σφαγή από τον Καλόπουλο και τον ξυλοδαρμό των "πράσινων" στο Φάληρο, αλλά οι εκκλήσεις τους (παικτών και παραγόντων) έπιασαν τόπο και στο ΟΑΚΑ και δεν έγιναν επεισόδια. Οι οπαδοί έστειλαν τα μηνύματα που ήθελαν, αλλά μέχρι εκεί.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα στο παιχνίδι τους με σημαντικότερο ότι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Οι Καραγκούνης, Νίνης ήταν σε κακό βράδυ και ο Σισέ εκτός αγώνα, αφού δεν πήρε μπαλιές.

Το τελικό 1-1 είναι δίκαιο και ο Ατρόμητος στο δεύτερο 45λεπτο είχε τις φάσεις να πάρει ακόμα και τη νίκη.  Ο Λουκάς Βύντρα ήταν τιμωρημένος και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρησιμοποίησε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, από την πλευρά του οποίου οι Περιστεριώτες έκαναν πάρτι.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού έπαιξε ως αλλαγή και με την απόδοση του συνέβαλε στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Ο Γάλλος ήταν καλός και στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό άργησε να δείξει το καλό του πρόσωπο.   

  Για τους "πράσινους" δεν θα είναι εύκολο να συνέλθουν, αλλά υπάρχει χρόνος μέχρι τα πλέι οφ για να διεκδικήσουν την πρωτιά που θα τους οδηγήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό, όμως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι και πρέπει να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους.    

 Βολές κατά πάντων

 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με συνθήματα και πανό έριξαν βολές κατά πάντων για όσα έγιναν στο ντέρμπι της ντροπής, ενώ ζήτησαν από τον Τζιμπρίλ Σισέ να μην αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Γάλλος προς το παρόν δεν "ψήνεται", αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 Ένα από τα πανό ανέφερε "ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ". Αυτό είναι λάθος και δεν πρέπει να εμπλέκεται η Εθνική μας Ομάδα με τα όσα διαδραματίζονται στον συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκας.

 Επόμενη μέρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ό,τι ήταν να κάνει, για τα αίσχη του Φαλήρου, το έκανε και πρέπει από την επόμενη εβδομάδα να αρχίσει ο προγραμματισμός για την περίοδο 2011-’12. Δεν πρέπει να χάνεται χρόνος, καθώς υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν με κυριότερη το ποιος μέτοχος θα μπει μπροστά και θα ενισχύσει οικονομικά το ταμείο της ΠΑΕ. 

Δύο μήνες μετά την παραίτηση Πατέρα το τοπίο παραμένει θολό στα διοικητικά και κανείς παράγοντας δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η προεδρία περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα κεφάλαια για να υλοποιηθεί ένα πλάνο που θα φτιαχτεί από τον Δημήτρη Γόντικα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής όχι μόνο έχει κερδίσει πόντους, αλλά θα είναι λάθος του Παναθηναϊκού αν δεν τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

Αν το πλάνο δεν προβλέπει γενναίες περικοπές, τότε ενδεχομένως και να πειστεί ο Σισέ να παραμείνει στην ομάδα. Διαφορετικά δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags