Facebook Pixel Θα τα αλλάξουν όλα!
| 2012-09-15 13:33:00

Θα τα αλλάξουν όλα!

Θα τα αλλάξουν όλα!

Σαρωτικές αλλαγές προβλέπονται στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, εφόσον οι Βιντιάδης και Χάρις προχωρήσουν στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News»

«Την ίδια στιγμή, όπως εδώ και ημέρες αποκάλυψε η "R", το... ξεκαθάρισμα στην ΠΑΕ θα είναι σαρωτικό. Βάσει έγκυρης πηγής, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη θα ζητηθούν οι παραιτήσεις όλων των στελεχών της εταιρείας, με σκοπό των νέων ιδιοκτητών την επαναξιολόγηση του προσωπικού και την εν γένει μείωση του κόστους λειτουργίας της. Κάποιοι, λίγοι λένε οι πληροφορίες, θα επαναπροσληφθούν, με νέους όμως οικονομικούς όρους, ενώ λέγεται πως όσοι αρνηθούν θα απολυθούν. Σε επίπεδο προσώπων, απίθανο μοιάζει να παραμείνουν οι Μαύρος, Κωστής και Τσιάρτας, νέος ρόλος περιμένει τον Δημητρέλο, πιθανότατα η εκπροσώπηση της ομάδας σε νομικό επίπεδο, ενώ από το Δ.Σ. φαίνεται ότι "διασώζονται" οι Μπρουσιανός και Τόγελος (Ερασιτεχνική ΑΕΚ), ενώ από τους πρώτους που θα αποχωρήσει θα είναι ο Ηλίας Μπόβαλης.

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται και από μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της νέας τάξης πραγμάτων, Αγγλοι θα καταλάβουν τα κορυφαία πόστα της ΠΑΕ, εκτός αυτό του προέδρου, όταν με το καλό φυσικά ολοκληρωθεί το deal των δύο πλευρών. Που θα πει ότι διευθύνων σύμβουλος, οικονομικός διευθυντής, αλλά και ειδικός σύμβουλος για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα προέρχονται από το μεγάλο νησί. Οπως έχουμε ξαναπεί, ο Σταύρος Αδαμίδης θα αποτελεί ουσιαστικά το δεξί χέρι του Βιντιάδη, ενώ πόστο φαίνεται τελικά ότι θα δοθεί και στον Γιάννη Βούρο, πιθανότατα αυτό του συντονιστή για το πάντα ευαίσθητο γηπεδικό ζήτημα. Σε ό,τι αφορά τον προπονητή, στον Βαγγέλη Βλάχο αναγνωρίζεται μεν η δύσκολη προσπάθεια που έχει αναλάβει να τα φέρει βόλτα με τα πιτσιρίκια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θα απαιτήσουν γρήγορα αποτελέσματα και άμεση αναστροφή της υποτονικής προς στιγμήν εικόνας της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags