Facebook Pixel «Για τώρα, δεν αλλάζω απόφαση…» (BINTEO)
| 2011-02-27 19:12:00

«Για τώρα, δεν αλλάζω απόφαση…» (BINTEO)

«Για τώρα, δεν αλλάζω απόφαση…» (BINTEO)

Ο Σισέ επανέλαβε στη Γαλλία πως έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. «Λατρεύω τους οπαδούς μας». Τι είπε για Ολυμπιακό, «Καραϊσκάκη» και  Μαρινάκη.
 

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι επανέλαβε ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις στο γαλλικό κανάλι, «telefoot». Ο Γάλλος άσος στάθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το επεισόδιο που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμπλήρωσε πως δεν γίνεται να παίζει κάτω από τέτοιες συνθήκες. Παράλληλα, μίλησε και για την σχέση που έχει με την εξέδρα.  

«Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει»,είπε αρχικά ο Σισέ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι αλλά και για τον Μαρινάκη.

Στη συνέχεια στάθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού:«Αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ. Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι ξεχωριστή. Τους λατρεύω. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, όπως έκαναν με τον Ατρόμητο. Απολαμβάνω να παίζω για αυτούς».

Τέλος, επισήμανε πως η απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, δύσκολα θα αλλάξει: «Αυτή τη στιγμή, η απόφαση μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες»

Όσον αφορά τους Γάλλους δημοσιογράφους, το ρεπορτάζ τους είχε τίτλο: «Γιατί θέλει να φύγει ο Σισέ από την Ελλάδα;» στεκόταν στο ματς με τον Ολυμπιακό, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην αγάπη του κόσμου για τον Γάλλο και περιλάμβανε το βίντεο που ακολουθεί. Παράλληλα, στο εν λόγω αφιέρωμα αναφέρεται πως η βασική αιτία που οδήγησε τον Σισέ να θέλει να αποχωρήσει, είναι η επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags