Facebook Pixel «Τέλος με ψηλά το κεφάλι»
| 2011-02-27 20:45:00

«Τέλος με ψηλά το κεφάλι»

«Τέλος με ψηλά το κεφάλι»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα πλέον με ψηλά το κεφάλι, δήλωσε ο Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε παράλληλα ότι «είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω στην Ελλάδα και είναι καλό να παίζω για αυτή τη φανέλα».

-Είχες μία καλή παρουσία, ο κόσμος σε χειροκρότησε..

"Είναι καλό να παίζεις μετά από αρκετό καιρό, είναι πολύ ωραία να φοράς αυτή τη φανέλα καλό θα ήταν βέβαια και να κερδίσει η ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια για να τελειώσει το Πρωτάθλημα. Η ομάδα προσπάθησε από την αρχή έως το τέλος, προσπαθήσαμε μέχρι το τελικό σύριγμα αλλά δεν καταφέραμε να κερδίζουμε, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος".

-Ο κόσμος ήρθε να σας στηρίξει, να σας εμψυχώσει για τη συνέχεια.

"Όπως πάντα ο κόσμος είχε μια πολύ ωραία παρουσία στο γήπεδο, μόνο ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού".

-Επανεμφάνιση για σένα στην Ελλάδα, τα συναισθήματα σου, οι σκέψεις σου ποιές είναι;

"Είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω στην Ελλάδα και είναι καλό να παίζω για αυτή τη φανέλα. Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα στο μέλλον με νίκες ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος και εμείς και όλοι στην ομάδα γενικότερα".

-Την ομάδα πως την είδες; Δεν ήσουν από την αρχή εδώ και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να δίνει μία μάχη εντός και εκτός του γηπέδου...

"Αν και δεν ήμουν στην ομάδα, παρακολουθούσα τα παιχνίδια της στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά είναι πλέον λίγο δύσκολο να ελπίζει για το Πρωτάθλημα ενώ είναι και εκτός Ευρώπης. Έχουμε έως το τέλος αρκετά παιχνίδια όμως και θέλουμε να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, έχοντας παράλληλα τη ψυχολογία ότι κάναμε μία καλή δουλειά".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags