Facebook Pixel «Όχι, δεν έφταιξε η αποχή»
| 2011-02-27 21:02:00

«Όχι, δεν έφταιξε η αποχή»

«Όχι, δεν έφταιξε η αποχή»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης πήγε στην συνέντευξη Τύπου αντί του τιμωρημένου Μάκη Χάβου και στην προφανή ερώτηση για την ήττα του ΠΑΟΚ απάντησε ότι «δεν φταίει η αποχή».

Αναλυτικά:
«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος είχαμε όλες τις προυποθέσεις να προηγηθούμε στο σκορ. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Αντίθετα, σε ένα νεκρό σημείο δεχθήκαμε γκολ με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει αρνητικά για την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αλλαγές, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μας. Έτσι, φτάσαμε στο τελικό σκορ, έχοντας συνολικά μία κακή απόδοση ως ομάδα.
Παίξαμε άναρχα. Προσπαθήσαμε με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να είμαστε εκτεθειμένοι στην άμυνα»
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν αντιδρά σωστά όταν δέχεται γκολ: "Μας απασχολεί και εμάς αυτό. Είναι ένα ζητούμενο που μας απασχολεί και εμάς."
Για την αποχή και αν επηρέασε τους παίκτες: "Είναι ένα υποθετικό ερώτημα και έτσι θα απαντήσω και εγώ. Δεν είμαστε βέβαιοι αν αυτό έφταιξε. Αν με ρωτάτε προσωπικά, πιστεύω πως όχι δεν έφταιξε η αποχή για την εικόνα της ομάδας."
Για την επόμενη μέρα της ήττας από την Καβάλα: "Αυτό που πρέπει να προσέξουμε τώρα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να συνέλθουμε για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ."
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν πετυχαίνει γκολ: "Βέβαια και μας ανησυχεί το γεγονός ότι κάνουμε ευκαιρίες και δε βάζουμε γκολ. Όμως, χαιρόμαστε που δημιουργούμε ευκαιρίες. Αν εκμεταλλευόμασταν κάποιες από αυτές, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς."
Για το ότι κάποιοι παίκτες συμμετέχουν συνέχεια στα παιχνίδια και τι προβλέπεται να γίνει με αυτούς: "Αυτό ισχύει. Υπάρχουν παίκτες με βαρύ πρόγραμμα. Προσδοκούσαμε κάποια καινούργια παιδιά να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές σε ένα παιχνίδι. Δε θέλουμε να αλλοιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags