Facebook Pixel Το πιστεύει ακόμα ο «πάτερ»
| 2011-02-27 23:59:00

Το πιστεύει ακόμα ο «πάτερ»

Το πιστεύει ακόμα ο «πάτερ»

Η ισοπαλία με τον Άρη «ψαλίδισε» κι άλλο τις ελπίδες της ΑΕΛ για παραμονή, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε πως «Όσο όμως υπάρχουνε μαθηματικές ελπίδες θα τις διεκδικήσουμε».

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε και ενώ είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε δεύτερο και τρίτο γκολ δεν το πετύχαμε. Ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ 20 μέτρα έξω από την εστία μας και μας ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Οι νίκες θα μας δώσουνε την κατηγορία και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Όσο όμως υπάρχουνε μαθηματικές ελπίδες θα τις διεκδικήσουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια για τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρι είπε: «Θα γνωρίζουμε αύριο αν και ο τραυματισμός του ήταν καθοριστικό σημείο του αγώνα».

Για την μάχη της παραμονής: «Οι πιθανότητες έχουνε μειωθεί. Τα πράγματα έχουνε δυσκολέψει αλλά θα προχωρήσουμε».

Τέλος, για τις αποδοκιμασίες σε βάρος ενός βοηθού του είπε: «Δεν το είδα το περιστατικό. Ο κόσμος όμως έχει δίκιο να είναι πικραμένος και για αυτόν τον κόσμο θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags