Facebook Pixel Το «ευχαριστώ» στον Μαρινάκη
| 2012-09-21 20:53:00

Το «ευχαριστώ» στον Μαρινάκη

Το «ευχαριστώ» στον Μαρινάκη

Ευχαριστήρια επιστολή από την ΕΠΣ Πειραιά για την προσφορά του στο πειραϊκό ποδόσφαιρο δέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά, εκ μέρους του παμπειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σας ευχαριστεί θερμά για την στήριξη από την πλευρά σας και από τον μεγάλο λαοφιλή σύλλογο Ολυμπιακό ΣΦΠ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής, με τη χορηγία για τις διοργανώσεις των ποδοσφαιρικών υποδομών.

Η ανακοίνωση στην εκδήλωση της Ένωσης μας στις 17.9.2012 απο τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ και συνεργάτη σας κ. Γιάννη Βρέντζο της συγκεκριμένης ενέργειας σας, καθώς και της διάθεσης για μια ακόμη φορά του γηπέδου Καραϊσκάκη, για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καταδεικνύουν το συνεχές, ειλικρινές, ανιδιοτελές και έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και τις υποδομές του και για τη στήριξη των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής μας, σε ιδιαίτερα δύσκολους οικονομικά και κοινωνικά καιρούς για την πατρίδα και τους πολίτες της.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ουσιαστική στήριξη του ποδοσφαίρου της περιοχής. Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο πρόεδρος, Στ. Μπρατσόλης - Ο Γεν. Γραμματέας Κων. Βρακάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags