Facebook Pixel «Να γίνουμε και πάλι η οικογένεια»
| 2011-02-28 19:15:00

«Να γίνουμε και πάλι η οικογένεια»

«Να γίνουμε και πάλι η οικογένεια»

Να βελτιώσει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θέλησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με την 20λεπτη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές. «Να ξαναγίνουμε οικογένεια», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλους.

Ο «Ζαγόρ» για περίπου πέντε λεπτά μίλησε σε όλους τους παίκτες και τους επισήμανε, πως παρά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχουν τελειώσει οι στόχοι για τον «Δικέφαλο», αφού η ομάδα θα πρέπει να μπει στα πλέι οφ. Επιπλέον, τους ζήτησε να μην ανησυχούν για τις οφειλές και τους ενημέρωσε, πως σύντομα θα καλυφθούν. Αυτό ήταν το περιεχόμενο της ομιλίας του τα πέντε πρώτα λεπτά, όταν παρόντες ήταν όλοι.

Στην συνέχεια και περίπου ένα τέταρτο, ο Ζαγοράκης έμεινε με τους πιο έμπειρους και πιο παλιούς και συζήτησαν εκ νέου για τη δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος στην ομάδα, καθώς βρίσκονται σε μία κρίσιμη περίοδο. «Έχουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, που μας ενδιαφέρει πολύ, αλλά και το πρωτάθλημα, όπου πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να ξαναγίνουμε οικογένεια. Ξεχάστε ό,τι έγινε με την Καβάλα. Πάμε παρακάτω», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags