Facebook Pixel "Πάλι συναισθηματικά φορτισμένος ήταν;"
| 2011-02-28 20:37:00

"Πάλι συναισθηματικά φορτισμένος ήταν;"

"Πάλι συναισθηματικά φορτισμένος ήταν;"

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναθηναϊκό, μετά τη στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ. της ΕΠΟ: "Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως ήταν προσχηματική η συγνώμη του"!

Έντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του τριφυλλιού η νέα "επίθεση" Μαρινάκη. Στελέχη της ΠΑΕ, μετά τις κατηγορίες για "δυσφήμιση" του ποδοσφαίρου και τη φράση "τι θέλετε, να κατεβάσω τον λαό του Ολυμπιακού στο δρόμους;", έλεγαν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Σούπερ Λίγκα απλώς επιβεβαίωσε όσα έλεγε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη δημόσια συγνώμη της προηγούμενης εβδομάδας.

"Απέδειξε πόσο αληθινή ήταν η συγνώμη του. Τώρα δεν μπορεί να ζητήσει πάλι συγνώμη, επικαλούμενος συναισθηματική φόρτιση. Ο κόσμος καταλαβαίνει", είναι το μήνυμα που διαρρέει από τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι ήταν και παραμένουν αποφασισμένοι να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στον Μαρινάκη και να μη ρίξουν τους τόνους, έστω κι αν οι δηλώσεις του Τζόνι Βεκρή μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ έδειχναν μια τάση να μην δοθεί άλλη έκταση στην υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός επιμένει πως "δεν γίνεται να βγαίνουμε στο τέλος και κατηγορούμενοι μετά από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη" και πλέον περιμένει να δει τη στάση που θα κρατήσει η ΕΠΟ απέναντι στον Μαρινάκη κατά την απολογία του, προκειμένου να διαμορφώσει τη στρατηγική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουβέντα στους δημοσιογράφους ο Μαρινάκης

«Τι ειν` αυτά που λες;»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρινάκης στο ΔΣ: «Απo πού και ως πού ψεύτικο το πρωτάθλημα;»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags