Facebook Pixel «Ο Πιλάβιος ξέρει, αλλά δεν λέει τίποτα…»
| 2011-03-01 00:25:00

«Ο Πιλάβιος ξέρει, αλλά δεν λέει τίποτα…»

«Ο Πιλάβιος ξέρει, αλλά δεν λέει τίποτα…»

Ο παλιός διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, επανέλαβε τις «κατηγορίες» για το παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός και αποκάλυψε πως ο Πιλάβιος έχει σχετική επιστολή στα χέρια του!

Συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το καλοκαιρινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ έδωσε ο παλιός διεθνής διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Η δίκη στο BLUE SKY» αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφήνοντας για δεύτερη φορά «σκιές» σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του!

Μάλιστα, ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έχει στα χέρια του ενυπόγραφη επιστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι με λεπτομέρειες και παράλληλα μπλέκει σε αυτό τους κ.κ  Μαρινάκη, Μπέο, Δαλούκα και Βασσάρα! Από τις καταγγελίες του κ. Βοργιά δεν ξέφυγε όμως ούτε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, για τον οποίο τόνισε πως έβγαλε πολλά χρήματα μέσα από το στοίχημα.

Αναλυτικά ανέφερε:«Είπαν ότι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε στο Άρης-Παναθηναϊκός για το παιχνίδι αυτό. Υπάρχει και επιστολή στον κύριο Πιλάβιο και μάλιστα αναλυτικά για το περιστατικό του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακού που εμπλέκονται οι Μπέος, Μαρινάκης, Δαλούκας και Βασάρας. Γιατί δεν βγάζετε τον Πιλάβιο στον αέρα;

Δεν σας κάνει εντύπωση που με όλα αυτά δεν μας καλεί κανένας; Ακόμα και να μας τιμωρήσει; 

Να ρωτήσετε τον κύριο Πιλάβιο, εγώ μίλησα μέχρι εκεί που έπρεπε να πω. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει καθήκοντα να στηρίζει αυτές τις περιπτώσεις; Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας να τις μεταβιβάσει; Όλοι δουλεύουν μόνο για το γραφείο τους και τον εαυτό τους.

Οι τρεις αυτοί που θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο (Μπιτσαξής, Νικητιάδης και Πιλάβιος) είναι αυτοί;. Μου είπαν να πάω στο γραφείο του Πιλάβιου στο Κολωνάκι για να σταματήσω να λέω αυτά που λέω. Προτιμώ να λέω αυτά που αισθάνομαι παρά να πάρω μια θέση».

Για τον Γκαγκάτση τόνισε: «Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε βίλες, έπαιρνε αυτοκίνητα και κέρδιζε εκατομμύρια στο στοίχημα. Κανένας δεν αφήνει την δουλειά του για μια θέση που δεν έχει λεφτά.

Εγώ τον Γκαγκάτση τον χτυπούσα όταν ήταν ισχυρός, δεν αισθάνομαι καλά που μιλάω τώρα γι’ αυτόν».

Είπατε πως υπάρχει επιστολή που την έχει ο κύριος Πιλάβιος και στην οποία μιλάει λεπτομερώς για τα πάντα: «Βεβαίως αφού υπάρχει αντίγραφο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασσάρας: «Στην δικαιοσύνη να τα αποδείξει…»

Μπέος: «Εγώ στο Μακάμπι – Ολυμπιακός; Με πιάνουν τα γέλια»

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags