Facebook Pixel «Ας μπει το ΔΝΤ στο ποδόσφαιρο να βρεθεί λύση»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 01:46:00

«Ας μπει το ΔΝΤ στο ποδόσφαιρο να βρεθεί λύση»

«Ας μπει το ΔΝΤ στο ποδόσφαιρο να βρεθεί λύση»

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για τα τελευταία γεγονότα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αλλά και για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
 

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε:

«Το ποιος θα είναι πρωταθλητής, απασχολεί κάθε χρόνο και λιγότερο κόσμο. Υπάρχουν πράγματα που αποτρέπουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, κάνουν το γύρο του κόσμου και δυσφημούν το πρωτάθλημα, αλλά και τη χώρα μας. Έτσι, κάποιοι παίκτες το σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα.

Όταν συμβαίνουν πράγματα με παίκτες παγκοσμίου κλάσης όπως ο Σισέ, είναι σίγουρο ότι κάνουν το γύρο του κόσμου. Κουράστηκε ο κόσμος με τις αηδίες περί νομοσχεδίων και προγραμμάτων. Αν οι αποφάσεις είναι χάδι για κάποιες ομάδες, τότε θα υπάρξει και δεδικασμένο και ο καθένας εύκολα θα μπορεί να έχει άσχημη συμπεριφορά, αφού δεν θα τιμωρείται.

Αντί να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να τα βρουν, έχουν κάνει τη βία μπαλάκι του πινγκ – πονγκ και ο ένας το πετάει στον άλλο. Όπως τον μάθεις είναι ο Έλληνας, αλλά με την ίδια ευκολία όταν υπάρχει ο μπαμπούλας της UEFA και της FIFA, όλοι γίνονται «γατούλες». Ας μπει λοιπόν το ΔΝΤ στο ποδόσφαιρο για να βρεθεί η λύση».

Για το παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ:

«Η ΑΕΚ νομίζω ότι έχει σκαμπανεβάσματα. Θα έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη. Είναι δύο ομάδες που έχουν κοινούς στόχους, αλλά ο ΠΑΟΚ τελευταία, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στη Ρωσία, περνάει μια αγωνιστική καμπή. Είναι λογικό σε ένα σημείο, αλλά τα παιχνίδια αυτά αποτελούν από μόνα τους ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στο κύπελλο χρειάζεται ειδική προετοιμασία και καλύτερη συγκέντρωση. Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να δώσει χώρο στην ΑΕΚ και να κοιτάξει να χτυπήσει στη κόντρα. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη, άρα πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας και διάθεσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags