Facebook Pixel «Στο πρώτο ημίχρονο καλά τα πήγα...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-04 22:50:00

«Στο πρώτο ημίχρονο καλά τα πήγα...»

«Στο πρώτο ημίχρονο καλά τα πήγα...»

Ευχαριστημένος από την εμφάνισή του κόντρα στην Άρσεναλ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δήλωσε ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος παρά την ήττα με 3-1 τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να γυρίσει με τη νίκη από την Αγγλία.

Διαβάστε όσα είπε στο Olympiakos TV: «Ήταν δύσκολο για εμάς. Χάσαμε 3-1. Υπήρχε περιθώριο να κερδίσουμε. Υπήρχε περιθώριο να φέρουμε ισοπαλία. Είχαμε και ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, όμως χάσαμε 3-1 και είναι δύσκολο.

Ναι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγα καλά. Μετά στο δεύτερο μέρος -καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι φέτος αλλά και το πρώτο στο Τσάμπιονς Λιγκ κιόλας- δεν ήταν εύκολο, ειδικά απέναντι στην Άρσεναλ. Οπότε το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο.

Όχι δεν ήταν θέμα πίεσης αλλά καθώς ήταν το πρώτο μου παιχνίδι αυτήν την χρονιά. Δεν έπαιξα σε κανένα φιλικό ούτε στο πρωτάθλημα. Ήταν λίγο περίπλοκο. Εδώ είναι Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ναι αλλάζει πολύ.

Στην Ελλάδα ειδικά τα γήπεδα εκεί είναι καταπληκτικά. Το κοινό, οι φίλαθλοι ειλικρινά είναι κάτι το απίθανο. Κατά την γνώμη μου δεν θα μπορούσα να έχω βρει κάτι καλύτερο. Είναι μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρωταθλήτρια και ειλικρινά πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα.

 

Ναι το παιχνίδι με την Μονπελιέ θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Και αυτό γιατί και εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε βαθμούς. Οπότε θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας για εμάς σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags