Facebook Pixel Έγινε και αυτό!
| 2010-12-27 18:50:00

Έγινε και αυτό!

Έγινε και αυτό!

Πρόταση της Γιουβέντους για τον Κώστα Φορτούνη φαίνεται να έχει φτάσει στα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης, όμως οι Αρκάδες έριξαν... πόρτα στους Ιταλούς αφού ήταν για δανεισμό!

Μπορεί να μην έχει φανέλα βασικού στα ματς του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, όποτε αγωνίστηκε κατάφερε να δείξει αρκετά από τα στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος από τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελπίδων το φθινόπωρο ανάγκασε πολλούς συλλόγους να τοποθετήσουν το όνομα του στη λίστα με τους νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Αυτές οι εμφανίσεις σε συνδυασμό με το ωραίο γκολ που είχε σημειώσει στο ντεμπούτο του στη Super League στο ματς με την ΑΕΚ, ανέβασαν πολύ την ποδοσφαιρική μετοχή του Φορτούνη. Οι ομάδες που θέλησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ήταν πολλές και δεν ήταν μόνο από την Ελλάδα.

Μπορεί αυτές τις μέρες να έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία του Ολυμπιακού να εντάξει τον Φορτούνη στο δυναμικό του, ωστόσο, το arcadia-sports είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν κάνοντας συγκεκριμένη πρόταση για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ήταν η Γιουβέντους. Και λέμε ήταν διότι τα όσα πρότεινε ο Ιταλικός σύλλογος στην ομάδα της Αρκαδίας δεν έγιναν αποδεκτά. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η... πόρτα έκλεισε οριστικά καθώς οι πληροφορίες από την πλευρά των ''μπιανκονέρι'' αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Η Γιουβέντους ήθελε να αποκτήσει τον Φορτούνη δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Σκοπός της ''βέκια σινιόρα'' ήταν να πάρει και να ''χτίσει'' από την αρχή τον 18χρονο παίκτη έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να ήταν έτοιμος για την πρώτη ομάδα.

Τη συγκεκριμένη πολιτική την ακολουθεί η Γιουβέντους με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δανού, Φρεντερίκ Σόρενσεν (γεννημένος το 1992 όπως και ο Φορτούνης), τον οποίο απέκτησε δανεικό για ένα χρόνο από την Λιούνγκμπι. Ο Σόρενσεν μετακόμισε το καλοκαίρι στο Τορίνο και η προσαρμογή του ήταν τόσο γρήγορη που πήρε αμέσως χρόνο συμμετοχής σε ματς της Serie A.

Αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει η Γιουβέντους και με τον Φορτούνη, όμως ο Αστέρας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση των Ιταλών, η οποία περιελάμβανε και γενικότερη συνεργασία.

Πάντως, ποτέ δεν είναι αργά, και καλό θα είναι στον Αστέρα να το επανεξετάσουν το ζήτημα (αν τους ξαναδοθεί η ευκαιρία), διότι είναι εντελώς διαφορετικό σε πρεστίζ και ουσία να πάει ο παίκτης σε ένα κλαμπ όπως η Γιουβέντους και εντελώς διαφορετικό να πάρει μεταγραφή απλά σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα.

Πηγή: Arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags