Facebook Pixel Αλαφούζος όπως Μαρινάκης, ΠΑΟ όπως Ολυμπιακός!
| 2012-10-11 18:31:00

Αλαφούζος όπως Μαρινάκης, ΠΑΟ όπως Ολυμπιακός!

Αλαφούζος όπως Μαρινάκης, ΠΑΟ όπως Ολυμπιακός!

Τον Ολυμπιακό κορόιδευαν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό για τις ανακοινώσεις μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, ωστόσο λίγους μήνες μετά έκαναν ακριβώς τα ίδια για τους Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο!

Τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη λοιπόν «ξεπατίκωσε» ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τους τραυματισμούς των παικτών του στην Εθνική, όπως είχε κάνει και ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Με λίγους μήνες διαφορά το... σήριαλ επαναλαμβάνεται!

Τον Ιούνιο ήταν ο Ολυμπιακός που με ανακοίνωσή του έκανε επίθεση στο ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελλάδας για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα του
Euro κόντρα στην Πολωνία και σήμερα ακολούθησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τους τραυματισμούς των Λουκά Βύντρα και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά την διάρκεια της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι δύο σύλλογοι ακολούθησαν ακριβώς την ίδια τακτική και αυτό φαίνεται μέσα από τις ανακοινώσεις τους και κυρίως από την «προειδοποίηση» πως δεν θα ανεχθούν στο μέλλον να μπαίνουν σε κίνδυνο οι ποδοσφαιριστές τους!


Στον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και έχει μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες, ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει έντονα και σε ανακοίνωσή του την επομένη του ματς, έκανε λόγο για... επικίνδυνους γιατρούς! Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας είναι επικίνδυνο για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Πέρα από την εγκληματική χθεσινή τους αμέλεια, να επιτρέψουν να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ ήταν ήδη σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του, υπάρχει μια σειρά λαθών που στοιχίζουν τόσο στην ίδια την Εθνική ομάδα όσο και στους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του και απαιτεί από την ΕΠΟ να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατάσταση των ανθρώπων που συνεχίζουν να κάνουν εγκληματικά λάθη σε βάρος των αθλητών.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν σήμερα, ακολούθησε τον ίδιο ακριβώς δρόμο θέλοντας να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τους μυϊκούς τραυματισμούς του Χριστοδουλόπουλου και του Βύντρα. Οι «πράσινοι» μεταξύ άλλων ανέφεραν πως: «Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές στην εθνική αντιμετωπίζονται σαν να προσέρχονται όλοι έχοντας δώσει τον ίδιο αριθμό αγώνων και έχοντας ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης. Αυτό είναι λάθος και αποτελεί αμέλεια της οποίας το κόστος ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει και αυτό επιθυμούμε να το καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση».

Η κόντρα λοιπόν των «αιωνίων» δεν σταματάει πουθενά, ενώ η εξέλιξη αυτή μάλλον θα πρέπει να γίνει... μάθημα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πριν λίγο καιρό «έκραζε» τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη για την στάση του απέναντι στην Εθνική και τις ανακοινώσεις και τώρα κάνει τα ίδια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags