Facebook Pixel Φιλική "τριάρα" στο Βέλγιο
| 2012-10-12 18:12:00

Φιλική "τριάρα" στο Βέλγιο

Φιλική "τριάρα" στο Βέλγιο

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο Ελληνικό, η Εθνική Ελπίδων νίκησε την αντίστοιχη του Βελγίου σε φιλικό με 3-0.

O Κώστας Τσάνας παρέταξε την ομάδα του με όλα της τα «αστέρια» και οι μικροί… φυσούσαν. Τα γκολ πέτυχαν οι Καρέλης, Βέλλιος και Κατίδης.

Μόλις στο 3’ οι «λεγεωνάριοι» Καρέλης και Βέλλιος συνδυάστηκαν άψογα, με τον επιθετικό της Άμκαρ να πλασάρει εύστοχα τον Βέλγο γκολκίπερ και να ανοίγει το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πολύ νωρίς. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα θα μπορούσαν στο 20 να είχαν ισοφαρίσει, όμως το σουτ που έκανε ο Μπατσουάι έφυγε λίγο άουτ.

Στο 45’ οι διεθνείς μας έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, καθώς ο Βέλλιος από το ύψος της περιοχής έκανε δυνατό σουτ, όμως τον σταμάτησε το δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο φορ της Έβερτον στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το πέτυχε στο 70’. Ο Ποτουρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Έλληνας επιθετικός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έδωσε… αέρα δύο γκολ στην ομάδα του Κώστα Τσάνα. Εννιά λεπτά αργότερα, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Κατίδης πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα, καθώς με ψιλοκρεμαστό… άπιαστο σουτ έκανε το 3-0 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Οι Βέλγοι απλώς πέτυχαν το γκολ της… τιμής στο 87’ με τον Τζενάρο και την Εθνική Ελπίδων να παίρνει-έστω και σε φιλικό ματς- μια σημαντική νίκη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γκέλιος (46΄ Διούδης), Σπυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (74΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κουρμπέλης (62΄ Νταμαρλής), Μπάλλας (76΄ Πέλκας), Μαυρίας (61΄ Κολοβός), Γιαννιώτας (69΄ Λυκογιάννης), Βέλλιος, Καρέλης (62΄ Κατίδης), Σταφυλίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags