Facebook Pixel «Φωτιές» Αγγλία και Ισραήλ!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-13 00:01:00

«Φωτιές» Αγγλία και Ισραήλ!

«Φωτιές» Αγγλία και Ισραήλ!

Την καλύτερη εμφάνιση ίσως της ιστορίας του έκανε το Ισραήλ, που στα πλαίσια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου νίκησε για τον έκτο όμιλο το Λουξεμβούργο εκτός έδρας με 6-0! Πεντάρα και η Αγγλία κόντρα στον Σαν Μαρίνο.

Οι Ισραηλινοί πήγαν στο Λουξεμβούργο και έκαναν... πλάκα, καθώς μπορούσαν να βάλουν όσα γκολ ήθελαν.Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ράντι να κάνει το 1-0,ενώ ο Μπεν Μπεσάτ στο 12' πέτυχε το δεύτερο γκολ των Ισραηλινών και ακολούθησε το τέρμα του Χέμεντ στο 27'. Το 0-4 έγραψε ο Μέλικσον στο 60' για να ξαναπάρει τη σκυτάλη ο Χέμεντ στο 73' και να πετύχει το πέμπτο γκολ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις ο Χέμεντ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σνελ, Φίλιπς, Μπούκβιτς, Ζάνις, Μουτς, Παγιάλ (78'Χόφμαν), Μπετμέρ, Γέρσον, Ντα Μότα, Χοακίμ (61'Ντεβίλ).

ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Σπούνγκιν, Σις (57'Ζιβ), Μέλικσον, Νάτσο (77'Μπιτόν), Άλμπερμαν, Μπεν Μπασάρ, Χέμεντ, Μόρι, Ράντι, Τίμπι (55'Κέιναν).


Στο ματς του όγδοου ομίλου, η Αγγλία ήταν εξαιρετική κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο και πήρε τη νίκη με 5-0. Ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 35' και ακολούθησε το γκολ του Γουέλμπεκ στο 37'. 3-0 με τον Ρούνεϊ στο 70' και "απάντηση" από τον Γουέλμπεκ δύο λεπτά μετά. Το 5-0 έγραψε ο Τσάμπερλεϊν στο 77'.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Μπέινς, Κάρικ (66'Σέλβι), Ζαγκιέλκα, Κάχιλ, Γουόλκοτ (10'Λένον), Κλέβερλι, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ (73'Κάρολ), Τσάμπερλεϊν.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Α. Σιμοντσίνι, Μπρόλι, Φ. Βιταϊόλι (84'Μπατσιότσι), Παλάτσι, Μπρόλι, Ντ. Σιμονστίνι, Ντέλα Βάλε, Σιμπέλι, Κοπίνι (76'Μπουσκαρίνι), Τσερβελίνι, Ρινάλντι (79'Α.Σέλβα), Γκασπερόνι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags