Facebook Pixel Εισαγγελέας για Θύρα 7 και Θέατρο Τέχνης!
| 2011-03-01 22:18:00

Εισαγγελέας για Θύρα 7 και Θέατρο Τέχνης!

Εισαγγελέας για Θύρα 7 και Θέατρο Τέχνης!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης αποκαλύπτει τη νέα επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός που καλείται να απολογηθεί για τη Θύρα 7 και την επίθεση στο Θέατρο Τέχνης

Απίστευτο όσο και προκλητικό! Ο αναπληρωτής «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ, κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκης, με τρόπο πρωτοφανή, αν όχι αυθαίρετο, παρέπεμψε τον Ολυμπιακό, θεωρώντας τον υπεύθυνο για… ανακοίνωση της Θύρας 7!

Η εκπληκτική αυτή υπόθεση, αφορά την ανακοίνωση της Θύρας 7 πού δημοσιοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου και είχε στόχο τον γενικό γραμματέα αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι… εξίταρε τον κ. Αντωνακάκη, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σκεπτικό, συνέδεσε τον ανεξάρτητο και αυτόνομο Σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, την οποία παρέπεμψε να δικαστεί κατηγορώντας την ότι: «Δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως είχε υποχρέωση, αλλά τουναντίον το δυσφήμισε προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων και δη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, προκαλώντας έτσι στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. Αφ’ ετέρου δε, δεν ετήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό της ΕΠΟ».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags