Facebook Pixel «Ο μάγος είναι... Έλληνας» (ΦΩΤΟ)!
| 2012-10-20 17:15:00

«Ο μάγος είναι... Έλληνας» (ΦΩΤΟ)!

«Ο μάγος είναι... Έλληνας» (ΦΩΤΟ)!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από την σέντρα της αναμέτρησης με την Ξάνθη βράβευσε τον Ζιοβάνι και αυτός στα ελληνικά είπε στον κόσμο του Ολυμπιακού "σας αγαπώ πολύ"! Το πανό και η "σπέσιαλ" πλακέτα.

Σπουδαίες στιγμές έζησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, περίπου 15.000, που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποθέωσαν τον Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης με την Ξάνθη παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία έγραφε πάνω στα πορτογαλικά «για πάντα στο λιμάνι».

Ο «μάγος» καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά "Ζιοβάνι Ολιβέιρα, οε, οε, για πάντα στις καρδιές μας θα σε έχουμε"! Ο Ζιοβάνι ανταπέδωσε λέγοντας στα ελληνικά «Σας αγαπώ πολύ», ενώ αμέσως μετά κινήθηκε προς την εξέδρα και με μία... υπόκλιση ευχαρίστησε τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

Εκεί τη στιγμή έγινε πραγματικά... χαμός, με όλο το γήπεδο να φωνάζει: "Ζιοβάνι, Ζιοβάνι, για πάντα στο λιμάνι" και "Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα οεε, οεε, οε", ενώ κάποιοι απευθυνόμενοι στον Ζαρντίμ τραγούδαγαν: "Βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να... το λιμάνι"!

Μετά την βράβευση, ο Ζιοβάνι που θα αναλάβει σκάουτερ του Ολυμπιακού στη Βραζιλία, δήλωσε στην Nova: «Είναι τιμή μου. Ήμουν πολύ αγχωμένος, περισσότερο και από το να έπαιζα. Ένιωσα υπέροχα μέσα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω περήφανο τον Ολυμπιακό και να φέρω παίκτες που να φοράνε την φανέλα και αγαπάνε την ομάδα».

*
Από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούστηκε πολλές φορές ένα σπέσιαλ τραγούδι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τον Ζιοβάνι, ενώ στις εξέδρες σηκώθηκε πανό που έγραφε στα πορτογαλικά: "Ευχαριστούμε που είσαι ανάμεσά μας μάγε της μπάλας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags