Facebook Pixel Κατάπιε τη γλώσσα του!
| 2011-03-02 16:34:00

Κατάπιε τη γλώσσα του!

Κατάπιε τη γλώσσα του!

Επιβεβαίωσε τον sportdog ο Μπιτσαξής όταν ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την αποκάλυψη του σκύλου σχετικά με το ραντεβού του με Πάγκαλο και Κόκκαλη το πρωί της Πέμπτης 24/2.

Όταν ρωτήθηκε, στην εκπομπή των Νίκου Ασημακόπουλου και Βασίλη Βέργη στον "Sentra" για το ραντεβού, το οποίο έγινε λίγες ώρες πριν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αρνήθηκε να σχολιάσει!

Επίσης, όταν ο κ. Μπιτσαξής ρωτήθηκε επανειλημμένως αν διαψεύδει τη συνάντηση, δεν τη διέψευσε και απάντησε με μισόλογα, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σκύλου!

"Δεν πρόκειται να σχολιάζω τώρα τέτοιου τύπου δημοσιεύματα. Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι δεν πρόκειται να σας απαντήσω, γιατί δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να απαντάω σε τέτοιου τύπου δημοσιεύματα. Αυτό που σας λέω είναι ότι με τους πάντες οι οποίοι μπορεί να έχουν επιρροή στο ποδόσφαιρο, συναντιέμαι χωρίς να ανακοινώνω το περιεχόμενο των συναντήσεών μου. Το περιεχόμενο των συναντήσεών μου είναι απλό: η καταπολέμηση της βίας. Τίποτα άλλο", είπε και στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ραντεβού απάντησε με ...ντρίμπλα που θα ζήλευε και ο Μέσι:

"Αν θέλω να ανακοινώσω μία συνάντηση, θα το κάνω εγώ και δεν θα απαντάω σε δημοσιεύματα…".

Οι ερωτήσεις, ωστόσο, παραμένουν:

Τι ήθελε η συγκεκριμένη, ετερόκλητη τριάδα Πάγκαλου - Κόκκαλη - Μπιτσαξή μαζί, στο σπίτι του πρώτου στο Κολωνάκι; Τι συζήτησαν; Και, τελικά, πώς επηρρεάζουν το ποδόσφαιρο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ένας επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, αφού ο κ. Μπιτσαξής δήλωσε ότι συναντιέται "με τους πάντες που έχουν επιρροή στο ποδόσφαιρο";

Διαβάστε ακόμα:

Το ραντεβού Κόκκαλη - Μπιτσαξή - Πάγκαλου

Ακούστε τις δηλώσεις Μπιτσαξή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags