Facebook Pixel «Να τιμωρηθεί αυτός που έφερε σε επαφή Γκαγκάτση – Σαββίδη»!
| 2012-10-22 17:38:00

«Να τιμωρηθεί αυτός που έφερε σε επαφή Γκαγκάτση – Σαββίδη»!

«Να τιμωρηθεί αυτός που έφερε σε επαφή Γκαγκάτση – Σαββίδη»!

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν, άνθρωπος που είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλα, να συνομιλεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, σε συνέντευξή του στο "Αθλητικού Metropolis" αναφέρθηκε στην ΕΠΟ, τον Κύρο Βασσάρα και άλλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους διαιτητές που έχουν εις βάρος τους ποινικές διώξεις:

«Για τον διαιτητή που σφυρίζει δεν υπάρχει πνευματική ισορροπία. Έχει το βάρος της ποινικής δίωξης, ξέρει πως έχει απαλλαγεί με παράνονο τρόπο. Αυτός που πάει να σφυρίξει έχει ευχαριστήσει πιο πριν όλους τους παράγοντες ,την ΕΠΟ κλπ. Δεν πάει με καθαρό μυαλό,δεν έχει στο μυαλό του την ισονομία. Η εκπαίδευση τους γίνεται πλημμελώς.»

Για τον Κύρο Βασσάρα:

«O Βασσάρας δεν υπήρξε πρόεδρος, του ανέθεσαν να αθωώσει αυτούς που εμπλέκονται στις συνομιλίες για να τους έχουν ομήρους. Τον Βασσάρα τον λένε τουρίστα, είναι σιωπηλός, παίρνει τον μισθό του και δεν ασχολείται με τίποτα. Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει οικονομικά προβλήματα, η ΕΠΟ δίνει μισθούς 7, 8 και 9 χιλιάδες ευρώ. Οι συντάξεις έφτασαν στα 350 ευρώ, μας κάνανε Βουλγαρία και η αλητεία της ΕΠΟ συνεχίζεται, πρέπει να κάνει παρέμβαση ο Αθλητικός Εισαγγελέας.
Ο Ιωαννίδης κάνει συσκέψεις στο Υπουργείο, τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια και έρχεται εδώ και λέει είμαστε αυτοδιοίκητοι. Διορίζει τους μπασκετικούς. Διόρισε τον Φασούλα, θα διορίσει τώρα και τον Δουβή στον ιππόδρομο.»


Για τον Βασίλη Γκαγκάτση:

«Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον Γκαγκάτση. Δεν γίνεται άνθρωποι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα να συνομιλούν με ανθρώπους του βεληνεκούς του Σαββίδη. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που τους έφερε σε επαφή. Έχει κάνει πολλά ατοπήματα, ήταν σε ομάδες που είχαν εύνοια και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. Ο Γκαγκάτσης έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, έχει μερίδιο ευθύνης στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags