Facebook Pixel Τα τέσσερα… Βαγγέλια!
| 2011-03-02 22:38:00

Τα τέσσερα… Βαγγέλια!

Τα τέσσερα… Βαγγέλια!

Τετ-α-τετ με τους δύο από τους αρχηγούς (Ντουντού, Νικοπολίδη) και τους Πάρντο, Μανιάτη είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μαρινάκης. Τι τους είπε...

Η κίνηση αυτή του προέδρου του Ολυμπιακού αποσκοπούσε στο να κρατήσει στην… τσίτα την ομάδα ενόψει των 6 αγωνιστικών που απομένουν για τη λήξη της σεζόν, αλλά και να τονώσει ψυχολογικά τους Πάρντο και Μανιάτη.

"Είσαι ο πιο παλιός στην ομάδα και θέλω να πεις στους υπόλοιπους ότι θέλω μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Να μην χαλαρώσουμε και να μην χαλάσουμε την εικόνα που έχουμε φτιάξει μέχρι τώρα", είπε στον Νικοπολίδη.

Συνέχεια πήρε ο Ντουντού, στον οποίο τόνισε: "Χαίρομαι που επέστρεψες και είσαι 100% έτοιμος. Μη δίνεις σημασία στην κριτική. Εμείς σε πιστεύουμε, είσαι σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό".

Στον Πάρντο είπε: "Να μην έχεις κανένα άγχος για το συμβόλαιό σου. Έχουμε αποφασίσει να σε κρατήσουμε και σύντομα θα τελειώσει το θέμα".

Τέλος, στον Γιάννη Μανιάτη είπε: "Δεν ήσουν καλός με τον Πανιώνιο, αλλά δεν πρέπει να σε πιάνει πανικός. Καταλαβαίνω ότι ήταν δύσκολο να παίζεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα. Εχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και δεν χρειάζεται να σε πάρει από κάτω".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags