Facebook Pixel "Λυγάνε τα ...Σιδηρόπουλα;"
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-03 00:45:00

"Λυγάνε τα ...Σιδηρόπουλα;"

"Λυγάνε τα ...Σιδηρόπουλα;"

Οργή στον ΠΑΟΚ για τις δύο αποβολές στον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-0). "Δεν μας λύγισε. Στην Τούμπα δεν περνάνε τέτοια", το σύνθημα που επικρατεί ενόψει της ρεβάνς (16/2).

Έντονος εκνευρισμός επικρατούσε στην αποστολή του ΠΑΟΚ από τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα και φυσικά μετά το τέλος του, εξαιτίας των αποβολών του Λίνο (74΄) και του Ίβιτς (76΄), με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Μάκη Χάβο και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, να τα βάζουν με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο κυρίως για τον τρόπο που χειρίστηκε τη φάση της αποβολής του Ίβιτς.

"Είναι δυνατόν δύο λεπτά μετά την αποβολή (σ.σ. Λίνο) να δείχνει τέτοια δεύτερη κίτρινη κάρτα; Μήπως δεν μας θέλουν στον τελικό", έλεγαν στελέχη της ΠΑΕ, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης -μεταξύ τους οι Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης- και του ...τα είπαν ένα χεράκι από κοντά.

"Την άλλη φορά να μας αφήσουν με ...εφτά", έλεγε ο Ζαγοράκης, εξοργισμένος με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, αλλά την καλή ατάκα την κρατούσε ο Τσιρίλο που είπε ενόψει της ρεβάνς "Να κάνουμε την Τούμπα μπ...λο"!!.

Η γκρίνια είχε αρχίσει από τη στιγμή της αποβολής του Σέρβου, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να ρωτάει "δεν ντρέπεσαι;" τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος φυσικά δεν τόλμησε να αντιδράσει, προκειμένου να μην ξεσηκώσει μεγαλύτερη θύελλα. Ο Ίβιτς ήταν εξοργισμένος, έδειχνε το χτύπημα που δέχθηκε στο καλάμι (ΒΙΝΤΕΟ) (από εκεί ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες που απέφεραν τη 2η κίτρινη) και συνεχώς ρωτούσε όσους ήταν γύρω του "γιατί με έβγαλε; Μπορεί να μου απαντήσει κανείς γιατί με έβγαλε;".

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που επίσης αποβλήθηκε αμέσως μετά την αποβολή του Ίβιτς, ήταν επίσης "φορτωμένος" με τον ρέφερι της συνάντησης, μονολογώντας "θα τα πούμε στην Τούμπα".

Στο ίδιο μήκος κύματος τα λόγια και άλλων μελών της αποστολής: "Ας ελπίσουμε να μην έρθουν στη Θεσσαλονίκη να κάνουν τα ίδια. Στην Τούμπα δεν περνάνε τέτοια"!

Πάντως, και στην ΑΕΚ εκφράστηκαν - πιο ήπια - παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, με αφορμή την τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Λυμπερόπουλος βρέθηκε στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Τσιρίλο. Ωστόσο, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για κραυγές περί αδικίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρόκριση στα ...δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για να παίξεις, πρέπει να σε αφήσουν…»

«Χτυπιόταν» ο Ζαγοράκης…

"Θα 'ρθουμε 50.000 κόσμο στην Αθήνα!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags