Facebook Pixel Χετάφε, η πλουσιότερη ομάδα του κόσμου
| 2012-11-02 14:44:00

Χετάφε, η πλουσιότερη ομάδα του κόσμου

Χετάφε, η πλουσιότερη ομάδα του κόσμου

Έκανε την τύχη της η ισπανική Χετάφε, αφού προσέλκυσε το επενδυτικό ενδιαφέρον του μεξικανού μεγιστάνα Κάρλος Σλιμ, ο οποίος φιγουράρει πρώτος στις λίστες με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Ο μεξικανός πολυεπιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ, ο πλουσιότερος -βάσει όλων των σχετικών λιστών- άνθρωπος του κόσμου, έδειξε ενδιαφέρον να επενδύσει στη μαδριλένικη ομάδα και η συμφωνία, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Η περιουσία του Σλιμ ανέρχεται στο μυθικό ποσό των 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν ξέρει τι έχει. Εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ξενοδοχεία και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς βρίσκονται υπό την κατοχή του.

Το 2007 έφτασε τον Ουόρεν Μπάφετ στη δεύτερη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου ενώ το 2010 κατέκτησε την πρωτιά ξεπερνώντας ακόμα και τον ιδιοκτήτη της Microsoft Μπιλ Γκέιτς. Στην κορυφή της σχετικής λίστας διατηρήθηκε και φέτος ο Σλιμ.

Τα σχέδιά του για την -παρακατιανή μέχρι σήμερα στη Μαδρίτη- Χετάφε είναι πολύ φιλόδοξα και φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του ισπανικού τίτλου! Στα σπορ ο Κάρλος Σλιμ δεν είναι άγνωστος, αφού μία από τις εταιρίες του, η Telmex, ήταν πέρυσι η βασική χορηγός της Σάουμπερ στη Φόρμουλα 1.

Ο μεξικανός μεγιστάνας είχε δείξει πρόσφατα ενδιαφέρον και για την αγορά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία αγωνίζεται ο συμπατριώτης του Κάρλος Βέλα.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags