Facebook Pixel «Η κούραση έφταιγε»…
| 2011-03-03 19:46:00

«Η κούραση έφταιγε»…

«Η κούραση έφταιγε»…

Η κούραση έφταιξε για το γεγονός της -διαφαινόμενης- απώλειας του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Αλέξη Τζόρβα.

Αυτό δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ στο περιθώριο της παρουσίας του στην εκδήλωση της GreenTeam στο Χαλάνδρι.

Αναλυτικά:

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σε εκδηλώσεις με μικρά παιδιά, πραγματικά με χαροποιεί να είμαι μαζί τους. Έχω βρεθεί σε πολλές τέτοιες εκδηλώσεις με τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι για αυτό γιατί δεν πρέπει να στερούμε από τα παιδιά την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή μαζί μας."

Είσαι αισιόδοξος για την ομάδα;

"Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πάντα είμαι αισιόδοξος. Αφού χάθηκε το πρωτάθλημα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό από εδώ και πέρα για να βγούμε δεύτεροι. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμβεί αυτό, γιατι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ."

Τι δεν πήγε καλά την φετινή περίοδο;

"Είχαμε μία πολύ κουρασμένη ομάδα στον πρώτο γύρο. Το Μουντιάλ μας επηρέασε δεδομένα. Είμαστε η μοναδική ομάδα με τόσους διεθνείς και φάνηκε ότι στην αρχή ήμασταν κουρασμένοι, ενώ μετά λυθήκαμε, αλλά η διαφορά είχε ανοίξει και δυστυχώς για εμάς είχε χαθεί το πρωτάθλημα."

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα που κινδυνεύει...

"Η Λάρισα είναι σε πολύ δύσκολη θέση για να παραμείνει στην κατηγορία, παίζει με την πλάτη στον τοίχο εδώ και καιρό. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα προσπαθήσει να την βοηθήσει, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε για τον δικό μας κόσμο.

Όπως ξέρουμε αυτή τη στιγμή η βαθμολογία μπορεί να παίξει μικρό η μεγάλο ρόλο για τα πλέι οφ, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ακολουθούν 6 παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο."

"Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αν βάλουμε πρώτοι γκολ η Λάρισα θα δυσκολευτεί αρκετά."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags