Facebook Pixel «Στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια»
| 2011-03-03 23:18:00

«Στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια»

«Στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια»

Στο ΣΕΦ βρίσκεται ο Άλμπερτ Ριέρα, μαζί με τον αδερφό του Σιτο, για να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις, αφού όπως δήλωσε τρέφει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ.

Σε δηλώσεις του στο gavros.grανέφερε: «Μου αρέσει το μπάσκετ, ήρθα να το απολαύσω ξέρω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα και φροντίζω να παρακολουθώ αρκετά και σε βίντεο».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για να συμμετάσχει στο Final-4 της Ευρωλίγκα, απάντησε: «Φυσικά και ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάει στο Final-4της Ευρωλίγκας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, είναι πολύ καλή ομάδα και την απολαμβάνεις με τον τρόπο που αγωνίζεται».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» τόνισε και αυτό που προαναφέραμε, ότι ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια: «Φυσικά όλοι στον Ολυμπιακό είμαστε μία μεγάλη οικογένεια.Αυτός είναι και ένας λόγος που είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα».

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο και για τις τρεις νίκες που θέλει η ομάδα για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τόνισε: «Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να ανησυχούμε αυτή τη στιγμή, το αξίζουμε και κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Ναι θέλουμε τρεις νίκες. Μπορεί και δύο, μπορεί και τέσσερις, όμως αυτό που μόνο θέλουμε είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, πάντα αυτό θέλουμε  και να πάρουμε το πρωτάθλημα εμείς πάλι στο επόμενο παιχνίδι τη νίκη θα θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags