Facebook Pixel Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!
| 2012-11-07 01:11:00

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!

Με τους Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου να είναι οι καλύτεροι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μονπελιέ. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ζαρντίμ.

Ρόι Κάρολ: Στο πέναλτι η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για γκολ που θα δεχθεί ένας τερματοφύλακας από την άσπρη βούλα. Ο Ιρλανδός πάντως δεν ήταν κακός και όταν χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Βασίλης Τοροσίδης: Σε ρηχά νερά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε σε κανένα σημείο μπροστά, ενώ και πίσω είχε πολλά προβλήματα, μένοντας συνολικά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Κώστας Μανωλάς: Η νίκη ήρθε οπότε όλα καλά, αν και η αλήθεια είναι πως σήμερα ο Μανωλάς δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Κυρίως υπέπεσε σε λάθη που είχε καταφέρει να σταματήσει να κάνει στις τελευταίες αναμετρήσεις και δεν είχε την σιγουριά που είχε συνηθίσει τον Ζαρντίμ.

Δημήτρης Σιόβας: Τραγικό το λάθος του έτερου κεντρικού αμυντικού στην φάση του πέναλτι, που έδωσε το δικαίωμα στην Μονπελιέ να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη είχε και αυτός προβλήματα από τους επιθετικούς των Γάλλων σε μια μέτρια βραδιά.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags