Facebook Pixel «Οι αστυνομικοί δεν είναι... σερίφηδες»
| 2012-11-08 22:35:00

«Οι αστυνομικοί δεν είναι... σερίφηδες»

«Οι αστυνομικοί δεν είναι... σερίφηδες»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδεικνύει το επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και του μέλους του Δ.Σ της ομάδας, Άρη Γρηγοριάδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση των Δραμινών τονίζεται πως "οι αστυνομικοί είναι παράγοντες εύρυθμης διεξαγωγής του αγώνα και όχι «σερίφηδες» που επιβάλλουν τον Νόμο κατά τις απόψεις τους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 04-11-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με αφορμή τη λογομαχία μεταξύ δύο πολιτών, παρενέβη το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κ. Άρης Γρηγοριάδης με προφανή στόχο την εκτόνωση της έντασης & την αποκατάσταση της ηρεμίας στην κερκίδα. Ατυχώς για τον ίδιο, ο ένας από τους λογομαχούντες ήταν αστυνομικός, ο οποίος θεώρησε, από υπερβάλλοντα ζήλο, ότι έπρεπε να ασκήσει την εξουσία που τού παρέχει ο νόμος και σε βάρος του κ. Γρηγοριάδη, όπως αρχικώς έπραξε με τον κ. Γεωργιάδη Αθανάσιο, επώνυμο φίλαθλο και μέλος τους Συλλόγου μας, και συνέλαβε αμφότερους, με σκοπό να τους οδηγήσει στο αυτόφωρο....

Όσον αφορά το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για φίλαθλο με την ουσιαστική έννοια της λέξης, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ουδέποτε έχει απασχολήσει τις αρχές, κοσμεί το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ και γενικά απέχει πολύ από το να χαρακτηρισθεί «ταραχοποιό στοιχείο». Ο ίδιος αντέδρασε πολύ συγκρατημένα και λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του και, μετά τις αντιδράσεις των παρισταμένων, ο αστυνομικός αντιλαμβανόμενος το σφάλμα του, τον άφησε ελεύθερο και δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Μας προκαλεί εντύπωση, το ότι αυτά τα γεγονότα συνέβησαν στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ, στο οποίο οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα είναι άψογες. Κατά την άποψή μας, οι αστυνομικοί είναι παράγοντες εύρυθμης διεξαγωγής του αγώνα και όχι «σερίφηδες» που επιβάλλουν τον Νόμο κατά τις απόψεις τους. Θεωρούμε το γεγονός μεμονωμένο και ατυχές, αλλά δηλώνουμε σε όλους, ότι η νομιμότητα ισχύει προς όλους και δεν κάνει διακρίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags