Facebook Pixel Χειρουργήθηκε και επιστρέφει σε πέντε μήνες!
| 2012-11-13 18:49:00

Χειρουργήθηκε και επιστρέφει σε πέντε μήνες!

Χειρουργήθηκε και επιστρέφει σε πέντε μήνες!

Σε επιτυχημένη επέμβαση υπεβλήθη το πρωί της Τρίτης ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, από τον γιατρό της ομάδας του Πανιωνίου κ. Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Ο γιατρός κ. Δάρας, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, εξήγησε στο panionios.gr τι ακριβώς έγινε για την αποκατάσταση του προβλήματος του παίκτη.

"Στον Βασίλη έγινε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού με ταυτόχρονη έξω-μηνισεκτομή. Η επέμβαση πήγε εξαιρετικά και χρησιμοποιήσαμε δικό του μόσχευμα. Θα παραμείνει σήμερα και αύριο στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη. Εκτιμώ ότι η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει σε περίπου 5 μήνες", είπε ο κ. Δάρας.

Οσον αφορά τον
Κώστα Μενδρινό, ο έμπειρος παίκτης υποβλήθηκε σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αποκατάστης της θλάσης του. Οπως διαπιστώθηκε θα χρειαστεί ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να είναι απολύτως έτοιμος και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά παραμένει αμφίβολη.

Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε και ο
Πάρις Ανδράλας, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα του. Ο υπέρηχος δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ο παίκτης είναι κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο
Ευθύμης Κουλουχέρης αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τέλος, ο
Λεωνίδας Καμπάνταης είναι απολύτως έτοιμος από ιατρικής πλευράς και έχει τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags