Facebook Pixel «Θα γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό»
| 2012-11-14 17:47:00

«Θα γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό»

«Θα γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει το δικό του γήπεδο στον Βοτανικό, εξέφρασε ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου και υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού», Γιάννης Ηρειώτης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε:

«Είμαι Πειραιώτης και Παναθηναϊκός γιατί μου αρέσουν τα δύσκολα. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟ ζωντανό και μέσα στα πράγματα. Και το έχουμε καταφέρει. Τα κακά αποτελέσματα οφείλονται σε άλλους λόγους. Είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ αντί για την τέταρτη κατηγορία. Αν δεν υπήρχε ο Αλαφούζος, δεν θα φτάναμε ως εδώ… Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον κόσμο (εκεί που ανήκουμε κι εμείς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δηλαδή) που σώσαμε, σε πρώτη φάση τον Παναθηναϊκό.

- Για ποιο λόγο έφτασε ως εδώ ο Παναθηναϊκός;

«Θεωρώ διοικητικούς τους λόγους. Διότι υπήρχε άνοιγμα σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Με συμβόλαια μεγάλα και λοιπά. Ακολούθως, οι μέτοχοι, για τους δικούς τους λόγους, δεν έβαλαν χρήματα και φτάσαμε σε αδιέξοδο.

- Μπορεί να σωθεί ο Παναθηναϊκός;

«Ο Αλαφούζος δίνει τεράστιο αγώνα, με λήψεις δανείου, με αφιέρωση σχεδόν όλου του χρόνου του και με πολλές θυσίες, αφού αυτός μπαίνει εγγυητής. Εμείς είμαστε δίπλα του, και πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Παναθηναϊκός θα σωθεί. Και πως θα φτάσει εκεί που πρέπει. Υπάρχουν χρέη 28 εκ. ευρώ. Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα; Εάν δεν ήταν ο τιτάνιος αγώνας του Αλαφούζου, που θα ήταν ο Παναθηναϊκός σήμερα; Από εκεί και πέρα, κοιτάμε να μειώσουμε από όπου μπορούμε. Και μέσα στα κέρδη, είναι και η δημιουργία ενός δικού μας γηπέδου. Στον Βοτανικό. Μέχρι να γίνει αυτό, επιστρέφουμε στην φυσική μας έδρα, την Λεωφόρο».

-Δεν αισθάνεστε πως το μαγαζί μικραίνει λίγο με αυτή την κίνηση…;

Όχι. Το μαγαζί, πάει με τα δεδομένα της εποχής και προσαρμόζεται.

-Τι δεν πήγε καλά στην ανταπόκριση του κόσμου;

«Ενδεχομένως, να υποτιμήθηκε η οικονομική κρίση. Δεύτερον, η κακή πορεία της ομάδας. Ο κόσμος απογοητεύτηκε. Θέλει τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά δεν παίξαμε καλά και σε πρώτη σκέψη, αυτό αντανακλά στον προπονητή».

-Ωραία. Εκλέγεστε; Τι κάνετε την επόμενη μέρα;

«Θα είμαστε κοντά στον Αλαφούζο για να συνεχίσει την προσπάθεια διάσωσης, να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό με ένα δικό του γήπεδο και να επιστρέψουμε σε επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

-Πιστεύετε πως το πρότζεκτ του Βοτανικού θα γίνει;

«Πιστεύω ακράδαντα πως ναι. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, θα φτιάξουμε τη δική μας έδρα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θεωρώ θα έχουμε εξελίξεις οι οποίες θα πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι το θέμα πηγαίνει καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags